Keystone logo
Universitat Politècnica de València (UPV)

Universitat Politècnica de València (UPV)

Universitat Politècnica de València (UPV)

Introduktion

Universitat Politècnica de València er det bedste spanske teknologiske universitet i Spanien ifølge Academic Ranking of World Universities (ARWU), kendt som Shanghai-ranglisten.

UPV-fællesskab

I øjeblikket har det 25.400 studerende, 3.600 lærere og forskere og 1.400 administrations- og serviceprofessionelle, fordelt på de tre campusser i byerne Alcoy, Gandia og València.

Akademisk udbud og beskæftigelsesegnethed

UPV'en lærer 40 grader og 13 dobbeltgrader; 90 kandidatuddannelser og dobbelt kandidatuddannelser og 30 ph.d.-uddannelser. 72 % af UPV-studerende arbejder allerede et år efter at have afsluttet deres studier. Og det skyldes i høj grad virksomhedspraktik, som er betalt. Derudover administrerer Servipoli Fonden søgningen efter deltidsjob, der er kompatible med studier. Alt dette placerer UPV blandt de 250 universiteter med den største beskæftigelsesegnethed i verden, ifølge QS GER-ranglisten.

Internationale akkrediteringer

UPV var det første spanske universitet til at indsamle de tre mest fremragende internationale akkrediteringer: ABET, EUR-ACE og EURO-INF. Disse segl certificerer på globalt plan kvaliteten af studier inden for ingeniørområdet og bekræfter, at personer, der dimitterer fra UPV'en, besidder de færdigheder, som professionen kræver, uanset hvilket land de praktiserer.

Internacionalización

Med hensyn til internationalisering opretholder UPV mere end tusinde aftaler, der tillader udveksling af studerende med andre europæiske og latinamerikanske universiteter, USA, Canada, Australien, Kina eller Japan. Det er den sjette i Europa i Erasmus modtaget, ud af i alt 4.500 institutioner, der deltager i programmet.

Efteruddannelse

Med hensyn til supplerende uddannelse tilbyder UPV næsten 1.000 kurser om året, så hver elev kan konfigurere læseplanen på deres egen måde. I forhold til gratis onlinekurser (MOOC) er UPV’en rangeret i top 5 i verden, kun overgået af Harvard University, Microsoft, Massachusetts Institute of Technology (MIT) og University of Delft.

Akademisk succes og ekspertise

At studere på UPV er et tilgængeligt mål: 91 % af de bachelorstuderende, der tager eksamenerne, består i første forsøg. UPV glæder og overbeviser sine elever. Så meget, at 94 % af kandidaterne ville vende tilbage for at studere på UPV, hvis de skulle starte forfra.

Måske af alle disse grunde er UPV det tredje universitet i Spanien med flest topkandidater, som præsenterer "utrolige læseplaner og udsøgt træning, resultatet af forberedelse og indsats", ifølge The UPV It has repræsentanter i stort set alle de discipliner, det underviser i: fra kunst til kemiteknik, miljøvidenskab, mekanik eller Business Administration and Management (ADE).

Forskningsresultater

I sin lidt mere end 50 års historie har UPV produceret omkring 145.000 videnskabelige publikationer. Det er den nationale førende inden for antallet af patenter og en af de spanske akademiske institutioner, der får flest indtægter fra sin forskningsaktivitet. Faktisk beskriver rapporten fra UNESCOs formand for universitetsledelse og -politik UPV som en ung, forberedt, konkurrencedygtig, international institution med en fremragende kapacitet til at tjene penge på de tjenester, som dets lærer- og forskningspersonale leverer.

Infrastruktur og udstyr

Med hensyn til infrastruktur og udstyr har UPV'en storslåede sportsfaciliteter, gratis for universitetssamfundet, hvor du kan dyrke op til 70 forskellige discipliner: fægtning, klatring, aikido, capoeira, cykling, yoga, beachvolley... I Valencia, Vera campus fylder omkring 700.000 m 2 (ca. 70 fodboldbaner) og måler næsten 2 km fra den ene ende til den anden. Den er fodgænger og har mere end 125.000 m 2 grønne arealer.

Særligt bemærkelsesværdigt er Studenterhuset, en 5.200 m 2 stor bygning, der administreres af de studerende selv, som er udstyret med computerrum, rum til studie- og gruppearbejde, et fotolaboratorium, et øvelokale... svarende til MIT Studenterhus .

Hvad angår de to andre spillesteder, kombinerer Alcoy historie, natur og kultur i et vidunderligt miljø mellem naturparkerne Font Roja og Sierra de Mariola, områder af stor landskab og økologisk værdi. Og Gandia har 300 solskinsdage om året og et campus lige ved stranden.

Sostenibilidad

I de seneste år har UPV positioneret sig som et af de 200 universiteter i verden, der er mest engageret i bæredygtighed og miljø. Det er det eneste spanske offentlige universitet, der har EMAS-akkreditering, det europæiske segl, der stræber efter reelle kontinuerlige forbedringer i denne sag.

Takket være denne forpligtelse til bæredygtighed har UPV'en været i stand til at reducere energiforbruget med et tal svarende til den årlige registrering af 5.293 boliger; reducere CO2-fodaftrykket med 6,69 % eller sikre, at al den elektriske energi, der bruges i dets faciliteter, er af vedvarende oprindelse.

Placeringer

 • Alcoi

  Campus de Alcoy Plaza Ferrandiz y Carbonell, s/n, 03801, Alcoi

  • Gandia

   Campus de Gandia C/ Paranimf, 1, 46730, Gandia

   • Valencia

    Campus de Vera Camí de Vera,s/n, 46022, Valencia

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål