Keystone logo
Universitat Politècnica de València (UPV) Kandidatgrad i fremdriftssystemer til bæredygtig mobilitet
Universitat Politècnica de València (UPV)

Kandidatgrad i fremdriftssystemer til bæredygtig mobilitet

Valencia, Spanien

18 Months

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 35 / per credit

På campus

Introduktion

Klimaændringer og global opvarmning er nogle af de vigtigste miljøproblemer, som vores samfund skal stå over for i de kommende årtier. Disse kritiske aspekter har sat gang i reduktionen af CO2-emissioner og indirekte til alle initiativer forbundet med effektivt brændstofforbrug i alle regeringspolitikker relateret til transportsektoren, som repræsenterer næsten 20 % af CO2-emissionerne i verden.

I denne retning vil de fleste af EU-landene reducere deres CO2-udledning pr. km med mindst 25 % frem til 2025. For at nå dette ambitiøse mål er det nødvendigt at reducere forbruget af fossilt brændstof gennem udvikling af nye teknologier i bilindustrien . Køretøjselektrificering er en af de vigtigste måder at deltage i en sådan reduktion på, og en sådan teknologi vil få betydning i fremtiden, især gennem hybridisering. Det betyder, at omkring 90 % af køretøjerne i 2030 stadig vil være udstyret med en forbrændingsmotor, omend i forbindelse med hybride drivlinjer, der stadig bruger varmemotorarkitektur. Andre løsninger, hovedsageligt baseret på brint (såsom brændselsceller) og brugen af e-brændstoffer, er også ved at blive undersøgt af industrien.

University Research Institute CMT - Thermal Engines foreslået af Master er et benchmark inden for fremdriftsanlæg i transportmidler, både for dets mest basale undersøgelser, rettet mod en bedre forståelse af de relevante fænomener og årsag-virkning sammenhænge. handlinger i systemet, som i det mest anvendte aspekt af videnoverførsel og fælles projekter med industrien. Den viden og erfaring, som forskergruppen har om emnet og de tilgængelige forsøgs- og beregningsfaciliteter, skaber privilegerede betingelser for en omfattende uddannelse af fremtidige forskere og fagfolk.

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål