Keystone logo
Université de Saint-Boniface

Université de Saint-Boniface

Université de Saint-Boniface

Introduktion

USB et overblik

Université de Saint-Boniface (USB) er den ældste post-sekundære uddannelsesinstitution i det vestlige Canada og er det eneste fransksprogede universitet i Manitoba. Det ligger i det frankofoniske kvarter, i hjertet af byen Winnipeg. Dens interkulturelle læringsmiljø er præget af inklusion og mangfoldighed.

Visionen fra Université de Saint-Boniface

En væsentlig fransktalende sfære af viden og ekspertise, hvor eleven forener sin stolthed over at være med sin ambition om at blive.

De institutionelle værdier ved Université de Saint-Boniface

  • Åbenhed: Stimuler opdagelsestørsten gennem generering af nye ideer og viden, aktiv lytning og konstruktive udvekslinger, der inspirerer lysten til at lære.
  • Modstandsdygtighed: Møde sammen med fleksibilitet, opfindsomhed, vedholdenhed og en ånd for samarbejde, udfordringerne i en verden i konstant forandring.
  • Respekt: Værdsætter det, der bringer os sammen, fejrer vores forskelle og fremmer mangfoldighed.
  • Engagement: Inspirerende stolthed over at være og handle, mens man plejer og støtter en følelse af at tilhøre Francophonie, der er lige så stærk som varig.
  • Integritet: Demonstration af ægthed, ærlighed, etik og konsistens, væsentlige egenskaber, der kendetegner os i ord og handlinger.

Campus

Université de Saint-Boniface campus ligger i hjertet af det fredelige og grønne Saint-Boniface Francophone-kvarter i Winnipeg. USB -campus ligger tæt på mange tjenester, såsom caféer, restauranter og et hospital, og er fuld af aktiviteter for sine studerende.

Hovedbygningen rummer klasselokaler, to gymnastiksale, et fitnesscenter (Sportex), et bibliotek, et sted for bøn, et studiecenter med cafeteria, computer- og videnskabslaboratorier, to videokonferenceværelser, en studenterradio, et lydstudie og et amfiteater .

Marcel-A.-Desautels Pavilion blev indviet i 2011 og huser sundhedsvidenskabelige programmer og School of Social Work. Bygget til en pris af $ 11,5 millioner, omfatter denne bygning 5 klasseværelser, 3 sygeplejelaboratorier, 1 simuleringscenter, 2 videokonferencerum og 27 kontorer. Pavillonen opnåede en ”Guld” -vurdering fra programmet Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) i februar 2013, hvilket bekræfter, at dets design, konstruktion og anvendelse opfylder høje ydelsesøkologiske standarder.

Et stenkast fra dette studiemiljø har universitetsstuderende adgang til en venlig bolig med 58 lejligheder tæt på restauranter, butikker, købmandsforretninger og aktiviteter til rådighed for dem i det varme frankofon -kvarter i Winnipeg. Denne bolig, opkaldt efter Père-Théophile-Lavoie-OMI, tilbyder indkvartering med et eller to soveværelser samt studios. At bo i en bolig beriger studielivet og giver mulighed for mindeværdige møder, mens man lærer at dele fælles rum i en ånd af åbenhed og respekt.

Forskning og resultater

Université de Saint-Boniface mere end nogensinde anerkendt for fremragende, dynamik og innovativ karakter af forskningsarbejdet udført af medlemmerne af dets fakultet.

Rig og diversificeret forskning har en tendens til at udvikle sig ved hjælp af USB omkring poler, der er specifikke for det, f.eks. Sundhed, den fransktalende verden og Métis-identitet. USB opretholder et privilegeret forhold til det fransktalende samfund i Manitoba og øger også konstant sin indflydelse inden for videnskab.

USB Research Office har været aktiv i 25 år og er især vært for Center for Franco-Canadian West Studies (CEFCO), Saint-Boniface University Press (PUSB), Canada Research Chair om migration, cirkulationer og frankofonsamfund (CRC-MCCF) , og tidligere Canada Research Chair on Métis Identity (CRCIM) og University -Community Research Alliance on Francophone Identities of the West (ARUC -I FO).

Handlingsforskning, samarbejde med samfundsorganisationer, støtte til opnåelse af tilskud, en permanent forbindelse til samfundet, tværfaglig gruppering og inklusion af studerende er kernen i USB -forskningsprogrammerne og fremmer etableringen nationalt og internationalt.

Placeringer

  • Winnipeg

    Avenue de la Cathedrale,200, R2H 0H7, Winnipeg

Spørgsmål