Keystone logo
Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Introduktion

Om UQO


University of Quebec i Outaouais, for fornøjelsen at lære

Universitetet i Quebec Outaouais (UQO) anses for at være et universitet, hvis menneskelige dimension gør det lettere at lære og reflektere, vokset, udvikler og tilpasser sine programmer til rytmen af ​​sine kunders behov, samtidig med at der tages højde for egenskaberne ved region.

Med sit medlemskab af Université du Québec-netværket kan UQO regne med de uddannelsesmæssige ressourcer og fælles tjenester i det største universitetssystem i Canada.

Beliggende i Gatineau, i hjertet af Outaouais, er UQO indrettet i to pavilloner inden for gåafstand af hinanden og har en geografisk og kulturel fordel. Det har den fordel at være placeret i et grænseområde præget af den rige tilstedeværelse af to kulturer, der lever til rytmen af ​​den hektiske aktivitet i den føderale hovedstad, Ottawa. Ikke kun til stede i byområder, tilbyder UQO også ydre ydelser og arbejder for at øge sin tilstedeværelse i regionerne i de kommende år.

Siden 2010 er UQO også placeret i Saint-Jérôme i en ny bygning på 10.132 kvadratmeter, bygget ved hjørnet af St. Joseph og Labelle gader, der vender mod rådhuset. Denne nye campus byder velkommen til mere end 2.000 studerende. Der er klasseværelser, undervisnings- og forskningslaboratorier, et bibliotek, et didacbibliotek, kontorer, administrative rum, mødelokaler og tilhørende tjenester som f.eks. Cafeteria og boghandel. fordelt på seks etager.

Gennem sine klasser dannet af små grupper af studerende og den kvalitet coaching det tilbyder, giver UQO en smag til at lære, bygge en karriere og gøre en succes i sit liv. Ikke for stor, ikke for lille, mere human og mere venlig! Dette tiltrækker de 7.500 studerende, der registrerer sig fra hovedsagelig Outaouais, men også Øst Ontario og resten af ​​Quebec. UQOs ry har endda krydset grænser og tiltrækker flere og flere studerende fra fremmede lande.


Vision af UQO


Alle samfundets styrker konvergerer for at realisere mobilisering af projekter, der giver livet til vores vision: "For at være tættere, at gå videre! ".

Individuelt og kollektivt fokuserer vi vores indsats i følgende tre strategiske retninger: berigelsen af ​​elevoplevelsen, oprettelsen af ​​programmer og udviklingen af ​​forskning samt vores universitets indflydelse.


I 2020

 • Vi fokuserer vores indsats på det primære formål at give mening til alle vores handlinger: vores elever;
 • vi vover at innovere i vores programmer, tjenester og handlinger med henblik på bæredygtig udvikling;
 • Vi stoler på samarbejde og gensidig hjælp til at skabe meningsfulde links og at drive os videre og videre.

Sammen forvandler vi elevoplevelsen ved UQO.


UQO's mission


UQO: Det højeste udtryk for viden, forskning og skabelse

Université du Québec en Outaouais, medlem af Université du Québec-netværket, er et offentligt franskspråkigt universitet og forskningsinstitution beliggende i Outaouais og Laurentians. I et miljø, der fremmer menneskelig interaktion, UQO, et knudepunkt for adgang til viden, træner kvalificerede kandidater ved hver cyklus og stimulerer videnskabelig forskning og skabelse.

UQO-studerende er kernen i sin mission. De drager fordel af mangfoldigheden af ​​sine programmer samt fremragende undervisning og forskning takket være erfarne professorer og kompetente medarbejdere.

UQO deltager aktivt i den økonomiske, sociale og kulturelle udvikling af befolkningen i de territorier, den tjener gennem dets inddragelse i samfundet. Forbundet til både regionale og internationale realiteter er UQO en strategisk aktør, der bidrager til udviklingen af ​​samfundet gennem partnerskaber og projekter.


Værdier af UQO


Det overskydende selv

UQO tilbyder sine studerende en akademisk oplevelse, der både er engagerende og givende, baseret på ønsket om at opdage, strukturere deres tænkning og udvikle deres kritiske sans. Ved UQO er studentersucceser, innovative medarbejderpræstationer, og kandidatsucceser en kollektiv stimulans til at overgå.


Excellence og Rigor

UQO er en vellykket organisation, hvor alle er forpligtet til at stræbe efter ekspertise i deres akademiske aktiviteter. UQO er et sted for skabelse af viden, hvor excellence og rigor er normen og referencerammen, hvorfra alle handlinger trækkes.


Åbningen

UQO er et franskspråkigt universitet, der er åbent for dets miljø og verden. UQO anerkender vigtigheden af ​​kulturel mangfoldighed og fremmer det. Derudover indeholder den en international dimension i sine træningsaktiviteter.


Integritet og gennemsigtighed

UQO favoriserer forsvarlig og forsvarlig ledelse, mens den stadig fokuserer på effektivitet og effektivitet. For at opnå dette letter det tilgængeligheden af ​​information og engagement fra mennesker.


respekt

UQO handler i respekt for mennesker ved at placere eleverne i centrum for deres mission og medarbejdere i centrum for udviklingen. Det værdier bidragene fra sine studerende, medarbejdere, kandidater og partnere, og opfordrer til samarbejde og støtte til at skabe et miljø, der er rigt på menneskelige interaktioner.

Placeringer

 • Gatineau

  C.P. 1250, succursale HullGatineau (Québec) Canada , J8X 3X7, Gatineau

 • Saint-Jérôme

  5, rue Saint-JosephSaint-Jérôme (Québec) Canada, J7Z 0B7, Saint-Jérôme

  Spørgsmål