Keystone logo
Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Introduktion

Tilsagn studier på UBD betyder medlemskab i et mangfoldigt og blomstrende fagligt miljø, der har partnerskaber over hele verden med internationalt anerkendte universiteter. Universitetet har en progressiv og banebrydende forskning kultur, som er intellektuelt stimulerende og fagligt krævende.

Hos UBD, ved vi, at de studerende vælger at indtaste kandidatoverbygningen til et utal af forskellige årsager, og vi er dybt engageret i at støtte vores studerendes ønsker og styrke deres kompetencer og beskæftigelsesevne.

En global universitet, tackle globale problemer - UBD arbejder i hele verden med partnere i uddannelse, erhvervsliv, sundhedspleje, udvikling, filantropi og regeringen til at finder løsninger på nogle af menneskets mest presserende spørgsmål, og til at foretage banebrydende forskning på tværs af det akademiske spektrum.

At give mulighed for at udvide anvendelsesområdet for erhvervsaktive befolkning med kandidatniveau uddannelse, UBD introducerer kandidatuddannelser, at de studerende kan tage enten fra arbejdspladsen eller hjemme, med deres eget tempo og gennem forskellige veje. Med en work-integreret læring tilgang og brug af teknologi, vil disse mere effektive programmer udbydes på master-niveau starter fra august 2017.

banner_global

Internationale studerende

I begyndelsen UBD åbnede sine døre for internationale studerende, der udgør hovedsagelig ASEAN studerende. Mangfoldigheden udvidet i dag med mere kommer ind fra Østasien (Kina og Japan), Europa, Afrika og mellemøsten.

En række bachelor, kandidat og forskningsprogrammer tilbydes på UBD, mens kortere programmer er også tilgængelige, såsom Global Discovery-programmet og sprog programmer. Engelsk er det vigtigste undervisningssprog på UBD og udbredt i Brunei. De uddannelser, der tilbydes derfor, giver muligheder for internationale studerende for at få adgang til fremtidige ansættelser globalt. Dette miljø giver også internationale studerende på vej til at lære engelsk i hele deres studie og det daglige liv, hvilket gør det lettere for dem at få venner og socialisere.

UBD er sådan et venligt miljø og internationale studerende vil føle sig hjemme med den vifte af klubber og ting at gøre. Der er også en række programmer for at sikre overgangen af ​​nye studerende i UBD gennem The International Student service Enhed for Studerende afsnit.

English Language Krav

For alle programmer, skal ansøgerne have mindst en kredit 6 i engelsk sprog på GCE 'O' niveau undersøgelse eller en klasse 'B' i IGCSE English (som andet sprog), eller en IELTS score på 6,0 eller en TOEFL minimum samlet score på 550.

42929_Facts

Placeringer

  • Bandar Seri Begawan

    Universiti Brunei Darussalam Tungku Link Road, BE1410, Bandar Seri Begawan

Spørgsmål