Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Universiti Putra Malaysia

Universiti Putra Malaysia

Universiti Putra Malaysia

Introduktion

UPM

UPM, En førende forskning universitet i Malaysia ligger i Serdang, ved siden af ​​Malaysias administrative hovedstad; Putrajaya. Som en verdenskendt center for læring og forskning, har UPM tiltrukket studerende og medarbejdere fra hele verden gør det en vel- respekteret global enhed.

Hvorfor vælge UPM?

Placeringen af ​​UPM midtvejs mellem Kuala Lumpur International Airport (KLIA) mod syd og Malaysia føderale hovedstad Kuala Lumpur mod nord, er ideel til en institution for læring og forskning. Dette giver mulighed for privatlivets fred og ro befordrende for intellektuelle sysler, mens samtidig placerer det inden for nem kørselsafstand af byerne attraktioner som shopping, underholdning og spisning.

Når du kommer til Malaysia i søgen efter viden, eller at søge en unik kulturel oplevelse, og vælg Universiti Putra Malaysia (UPM), du ved, du har truffet det rigtige valg, for mange gode grunde.

UPM er en af ​​de førende universiteter i Malaysia og også en af ​​de fem førende forskning universiteter i landet. Det er en etableret institution for videregående uddannelse, begavet med en arv af viden, der går mere end tre fjerdedele af et århundrede, til 1931, da det begyndte som en beskeden skole af landbruget.

I dag, UPM er en af ​​de største Malaysia offentlige universiteter med en samlet studerende befolkning på ca. 30.000. Det er også en mini Commonwealth of Nations, med mere end 3.000 internationale studerende fra over 60 forskellige lande. Hertil kommer den unikke kulturelle mangfoldighed malaysiske studerende og UPM er intet mindre end en bemærkelsesværdig smeltedigel af kulturer.

Hos UPM, som du vil finde i alle dele af Malaysia, har vi lært at acceptere forskelle og fundet enhed, harmoni og fred i mangfoldighed.

Vores vision, mission & Mål

Som en førende institution for læring, bredt anerkendt for lederskab i forskning og innovation, UPM fortsætter med at stræbe efter det optimale. For at motivere hele universitetet samfund i retning af at opnå ekspertise, det sikrer, at alle medlemmer, både studerende og medarbejdere, deler ansvaret for nøje overholdt de krav, universitetets vision, mission og mål.

VISION

For at blive et universitet i international anseelse.

MISSION

For at gøre meningsfulde bidrag til velstand, nation bygning og universel menneskelig udvikling gennem udforskning og formidling af viden.

MÅL

 • mål 1
  Forbedring af kvalitet og konkurrenceevne Kandidater
 • mål 2
  Værdiskabelse gennem en stærk og bæredygtig RDCE
 • mål 3
  Øget Industri og EF Networking Services
 • mål 4
  Styrkelse af UPM som Centre of Excellence i Landbrug
 • mål 5
  Forbedre kvaliteten af ​​Governance

Placeringer

 • Shah Alam

  Jalan Upm 43400 Serdang, , Shah Alam

Spørgsmål