Keystone logo
University Bocconi

University Bocconi

University Bocconi

Introduktion

Università Bocconi, grundlagt i 1902, var det første italienske universitet for at opnå en grad i økonomi.

I et århundrede har Bocconi spillet en ledende rolle i Italiens sociale og økonomiske modernisering. Det har været tro mod sine grundlæggende værdier at være et stort forskningsuniversitet med demokratiske værdier og åben for verden såvel som økonomisk og politisk uafhængig.

Università Bocconi mener, at excellence kun kan baseres på en persons akademiske profil såvel som på hans eller hendes værdier og kulturelle og etiske baggrund. Derfor tilbyder universitetet en lang række aktiviteter, specielle lejligheder for at berige deres viden.

I generationer har underholdende studerende kommet til Bocconi for at blive noget større. Vi tilbyder bachelor, kandidat, ph.d. og executive-programmer til fremtidige ledere og iværksættere, der ønsker et stærkt fundament og et transformativt netværk.

Hvorfor Bocconi

Bocconi er ikke bare en uddannelse. Det er et springbræt for dine ambitioner.

I generationer har vi formet viden og værdier for innovatører og fremtidige ledere. Vi forstår, at morgendagens store præstationer har brug for mere end kvalifikationer. De har brug for tillid, vision og et stærkt sæt værdier.

Vi blev grundlagt i 1902 for at hjælpe med at fremme de sociale og økonomiske fremskridt i hele Europa og videre. Det er en mission, der deles af vores fællesskab af over 100.000 alumni i brancher over hele kloden.

Mange skoler vil forsøge at skubbe dig til at passe til verden. Bocconi vil forberede dig til at ændre det.

Vores økonomi, ledelse og finans programmer er blandt de bedste i verden. QS World University Rankings opregner os blandt de ti bedste institutioner i Europa på disse områder, mens Financial Times lægger vores mastergrad i økonomi og ledelse blandt de ti bedste i hele verden.

Uddannelse kvalitet placeringer i verden

Inden for den internationale videregående uddannelse er der udgivet en række placeringer med meget varierende kvalitetsniveauer, metodisk stringens og autoritet. Bocconi University vises regelmæssigt i de mest fremtrædende placeringer, der dækker sine ekspertområder inden for økonomi og ledelse og mere generelt samfundsvidenskaberne.
På grund af sin karakter af en specialiseret institution, vises Bocconi ikke i ranglisten kvalificeret som "overordnede" - dvs. QS, THE og Shanghai rankings - som involverer universiteter, der dækker et bredt spektrum af emner og felter.

Her viser vi de opdaterede resultater af nogle af de vigtigste og mest anerkendte af disse. Mere information om vores stilling i andre specialiserede eller sektormæssige placeringer vil blive offentliggjort i afsnittene om de enkelte programmer.

1. QS (Quacquarelli Symonds)

I QS World University Ranking, udgivet af Londons baserede QS, var Bocconis verdensomspændende præstation inden for samfundsvidenskabssegmentet de seneste tre år som følger:

 • 2018, samfundsvidenskab

 • 2017, samfundsvidenskab

 • 2016, samfundsvidenskab

QS nævner selv Bocconi i rangordningens præsentationssider og forklarer hvorfor Bocconi ikke er opført i den omfattende rangordning, men kun i den mere specifikke "Social Sciences" -undergruppe. Se artiklen Kom godt i gang.

Bocconi findes også i emneplaceringerne, der udgives separat af QS:

Bemærk: "Employer Reputation" er en af ​​rankingens indikatorer og måler virksomhedernes udtalelser om kandidater fra ethvert universitet. Den øverste har en konventionel score på 100.

2. Financial Times

Bocconi er også til stede i mange placeringer af Financial Times. Mere præcist er SDA Bocconi School of Management (Bocconi's Business School) i følgende placeringer: MBA, Executive MBA (EMBA), Executive Education-tilpassede programmer, Executive Education Open Programs og European Business Schools. MSc kurser, der tilbydes af Bocconi's Graduate School er opført i Master i Management og Finance rankings. Her er de opdaterede positioner på europæisk og globalt plan.

3. U-Multirank

Det nyligt lancerede U-Multirank-projekt, som andre placeringer, har til formål at hjælpe med at vælge et universitet, men med en helt anden tilgang fra andre. Efter at have indstillet de ønskede kriterier, får brugeren en liste over universiteter med angivelsen for hvert valgt parameter af hvert universitets præstationer i forhold til gruppens gennemsnit. U-Multirank skifter således hovedfokus fra den enkle position i en rangordning til blandingen af ​​karakteristika for et givet universitet.

4. Shanghai Ranking

Den globale rangering af faglige emner offentliggjort af ShanghaiRanking Consultancy viser de bedste universiteter i verden inden for specifikke forskningsområder. De faglige emner er opdelt i fem makroområder (naturvidenskab, ingeniørvidenskab, biovidenskab, medicin og samfundsvidenskab). På området for samfundsvidenskab er Bocconi til stede i fem faglige emner:Placeringer

 • Milan

  Via Roberto Sarfatti,25, 20100, Milan

 • Los Angeles

  Los Angeles, USA

  Spørgsmål