Keystone logo
University College Cork

University College Cork

University College Cork

Introduktion

Studiedestination Irland - sikkert, venligt og det eneste engelsktalende land i EU.

University College Cork (UCC), beliggende på Irlands sydkyst, er beliggende på 42 acres af maleriske skovklædte grunde og er kun 10 minutters gang fra det pulserende centrum af Cork.

UCC har over 22.000 studerende fra over 100 lande. Med næsten 4.000 studerende og en tredjedel af vores personale fra udlandet er UCC et sandt sted for international læring.

Klassificeret i top 2% af universiteter verden over, blev det stemt Sunday Times Universitet Årets tre gange i det sidste årti, og 8. i verden i den prestigefyldte IMPACT. Vi var også det første universitet i verden, der blev tildelt det grønne flag for miljøvenlighed, og vi tager bæredygtighed meget seriøst her!

Når det kommer til vores studerendes karrierer, er vi anderledes end UCC med en placering på 100. pladsen i verden af rekrutterere for vores kandidaters beskæftigelsesegnethed. UCC leder sektoren i Irland for graduate Employability. Over 90% af alle vores kandidater er i beskæftigelse eller studerer inden for ni måneder efter endt uddannelse. UCC's Career Services vil gøre dig i stand til at accelerere og fremme din karriere gennem UCC's forpligtelse til at fremme beskæftigelsesegnethed. 2 års "stay back" arbejdsvisum for studerende uden for EU og fantastiske praktikmuligheder for alle!

University College Cork tilbyder en uovertruffen bredde og kvalitet af bachelor- og postgraduate-kurser på tværs af alle større discipliner. Der er over 100 bachelorgrader og over 200 postgraduate kurser at vælge imellem på tværs af vores 4 colleges:

 • College of Arts, Celtic Studies & Social Sciences
 • College of Business and Law
 • College of Science, Engineering & Food Science
 • College of Medicine & Health

Når du starter på UCC, vil du begynde din uddannelsesrejse på tredje niveau på et af de førende irske universiteter, du vil tilhøre et levende samfund, og vi hjælper dig med at blive den person og professionelle, du ønsker at være #BeginBelongBecome .

Vores bacheloruddannelser er på bachelorniveau, hvor nogle har en integreret kandidatuddannelse.

Vores postgraduate-fællesskab er bygget på et fundament af akademisk ekspertise. UCC er et miljø, hvor du vil danne varige professionelle og personlige venskaber, som vil være en integreret del af din intellektuelle udvikling og din fremtidige karriere. Vores postgraduate-kurser omfatter underviste kandidatgrader og kandidatuddannelser ved forskning, strukturerede ph.d.-programmer og professionelle doktorgrader. Vores kurser udbydes på fuld tid eller deltid. Vi er stolte af at have en af de højeste postgraduate beskæftigelsesfrekvenser i Irland med 95% af UCC-kandidater, der kommer i beskæftigelse efter deres studier.

Forskning

Vidste du, at UCC også er et af de førende forskningsuniversiteter i Irland? Faktisk rangerer vi #1 i Irland for forskningsindtægter fra industrikilder. Vi har over 70 forskningscentre og institutter, og vi har modtaget ni European Research Council (ERC) priser til dato! Som en internationalt konkurrencedygtig, globalt fokuseret, forskningsledet institution. UCC prioriterer forskning inden for områder, der er væsentlige på højeste internationale niveau. Disse omfatter, UCC's forskning i fødevarer og sundhed, fotonik og perinatal medicin er anerkendt som verdensledende. Flere af Irlands bedste forskningscentre er baseret i UCC: Tyndall National Institute (mikrosystemer, fotonik, nanoteknologi) og APC Microbiome Institute (alimentary health, functional food), begge anerkendt som globale ledere. Miljøforskningsinstituttet forsker i klimaindsats, et bæredygtigt samfund og cirkulær økonomi.

Her på UCC vil vi give dig mulighed for at observere og stille spørgsmålstegn ved, at skelne og reflektere, analysere og handle, forbedre dit potentiale og fremme din ambition! Du vil have dine egne individuelle mål, drømme og håb for din fremtid, og vi vil være her for at hjælpe dig med at nå dem.

Oplev UCC - Vores hjem, dit hjem!

Ranglister

I 2020 fejrede University College Cork 10 år siden, at han blev det første universitet i verden, der blev tildelt et grønt flag fra Foundation for Environmental Education (FEE). Green Campus involverer et syv-trins program og en cyklus af løbende forbedringer. Campusser revurderes fuldt ud af et panel af eksterne eksperter hvert tredje år. UCC har med succes fornyet sit grønne flag 4 gange.

 • Det første universitet i verden, der modtager et grønt flag.
 • Rangeret som 9. globalt i UI Green Metric World University Ranking of Sustainable Universities.
 • Placeret som 1. i Europa for SDG 2 og 14.
 • Placeret som nummer 32 i verden for indflydelse på tværs af FN's SDG'er.
 • Det første universitet i verden, der opnåede ISO 50001 Energy Management Standard.
 • 12 bistader og 700.000+ honningbibestøvere baseret på vores North Mall Campus.

University College Cork er en multi-prisvindende institution med en historie med uafhængig tænkning, og vi fejrede vores 175-års jubilæum i december 2020.

 • Kåret til Sunday Times' Årets irske universitet for 5 rekorder, og 10 UCC-forskere er rangeret i top 1% af deres felter.
 • Rangeret i top 2% af universiteter i verden og stolt over at være en University of Sanctuary.
 • Over 90 % af vores studerende er i beskæftigelse/videre studier, og 90 % af vores uddannelser har praktikmuligheder.
 • Verdens første grønne campus og i top 10 universiteter i hele verden for bæredygtighed.
 • Over 200.000 alumner over hele verden med 5 kapitler i 3 lande.

Statistik

 • Andelen af personale, der besidder akademiske eller forskerstillinger (%) 57,7
 • Andelen af videnskabeligt personale med ph.d.-kvalifikationer (%) 78,6
 • Procentdel af forskningspersonale, der er tilpasset forskerkarrierestrukturen (%) 99,7
 • 4 gymnasier
 • 28 skoler
 • 139 afdelinger

  Campus funktioner

  UCCs livlige og åbne campus har masser at tilbyde studerende. Vi har i alt 57 klubber og 110 foreninger, der tilbyder mere end 4.000 arrangementer årligt. Der er noget for enhver smag hos UCC!

  UCC kan prale af en topmoderne sportsfacilitet, Mardyke Arena, og sport spiller en vigtig rolle i at forbinde studerende og engagere sig i det bredere samfund. Vores studerende og alumner vandt adskillige medaljer ved OL i Tokyo 2020, du vil være i godt selskab her!

  Den nye Hub på UCC skaber en innovativ og inkluderende social dynamik i centrum af campus, som letter læringsfællesskaber, netværk, elevinteraktion, internationalisering og elevvenlig serviceydelse.

  Studenter & Byliv

  Kåret som den bedste studerendes oplevelse i 2020 og igen i 2021 kan internationale studerende fordybe sig i den rige sociale og kulturelle oplevelse på UCC. Cork tilbyder studerende alle fordelene ved en travl, livlig og kosmopolitisk by, samtidig med at de bevarer en lille bykendskab, og UCC-studerende kan nemt navigere i byen til fods. Byen og universitetet arbejder godt sammen om at give de studerende en rig akademisk og ekstra-curricular oplevelse. Cork er kendt som Irlands fødevarehovedstad. "Lonely Planet" opsummerede det fint, da de skrev, at "Alt godt ved Irland kan findes i County Cork". Byen ligger også sammen med den verdensberømte 'Wild Atlantic Way', mens dens lufthavn er en sand port til Europa.

  Indkvartering

  Kåret som den grønneste og også sikreste campus i Irland og en af de sikreste i verden. Der er fem specialbyggede studenterlejlighedskomplekser drevet af UCC Campus Accommodation, alle beliggende i gåafstand fra hovedcampus.

  Grøn Campus

  Green Campus var udtænkt af vores helt egne Environmental Society (EnviroSoc) Studerende, som for 15 år siden udtrykte bekymring over miljøledelsespraksis på campus. Formanden for det samfund fungerer nu som medformand for vores Green Campus Committee (GCC). Næstformand for vores Studenterforening er den anden formand. GCC er studerende ledet og er stærkt støttet af UCC Societies Guild and Clubs Executive. Nøglemedarbejdere med ansvar for universitetets drift sidder også i Green Campus Committee. Udvalget mødes hver 14. dag og er den primære mulighed for studerendes deltagelse i universitetsledelse for bæredygtighed. GCC bidrager til halvårlige møder i Green Forum, som ledes af vores midlertidige universitetspræsident, prof. John O'Halloran, og vores direktør for bygninger og godser, Mark Poland. Det Grønne Forum tager sit medlemskab fra på tværs af alle funktioner inden for universitetet, herunder kolleger fra bygninger og godser, indkøb, tjenesteudbydere, undervisning og læring, forskning og studerende ledere. Forummet sikrer kontinuitet og strategisk tilsyn gennem hele den akademiske cyklus.

  UCC klarer sig konsekvent meget højt i internationale bæredygtighedsrangeringer (UI Green Metric, THE Impact Ranking) og var det første universitet uden for Nordamerika, der blev tildelt en guldstjerne fra Association for the Advancement of Sustainability in Higher Education. Vi er medlem af EAUC, Alliance for Sustainability Leadership in Higher Education, og er underskrivere af SDG Accord, højere uddannelses kollektive svar på FN's Sustainable Development Goals.

   Stipendier og finansiering

   Placeringer

   • Cork

    College Road, , Cork

   Spørgsmål