Keystone logo
University College Dublin

University College Dublin

University College Dublin

Introduktion

Der er så mange grunde til, at en international kandidatstuderende gerne vil studere i Irland og på University College Dublin (UCD).

Irland er en ideel destination for en international studerende, der ønsker en uddannelse i verdensklasse i et progressivt, innovativt land med lovende karrieremuligheder. Det er også perfekt for studerende, der er interesseret i fantastisk natur, smukke kyst- og bjergvandringer, gammel kultur og arkitektur.

Kandidater, der ønsker at blive ved længe efter, at de har afsluttet deres studier og forfølge en karriere, vil med glæde vide, at de kan benytte et toårigt opholdsvisum.

Studer i udlandet i Irland

Irland er et meget sikkert, venligt og imødekommende land. På Global Peace Index er Irland placeret på en tredjeplads i verden og på en 13. plads i World Happiness Index. Unge irere har den fjerde højeste uddannelsesstandard i verden, ifølge OECD 2019 Education-rapporten.

Bloomberg Innovation Index 2021 har rangeret Irland som det 17. mest innovative land i verden. Irland er også hjemsted for fem af Forbes Top 10-virksomheder; Apple, Google, Alphabet, Amazon og Samsung.

Hvorfor skal en international kandidatstuderende studere på UCD?

Etableret i 1854 er der nu 38.000 studerende, der studerer på UCD. Cirka 12.000 er kandidatstuderende.

Gennem seks gymnasier tilbyder UCD Irlands mest forskelligartede udvalg af kandidatmuligheder. Kandidatuddannelser ledes af akademiske eksperter og tilbyder internationale kandidatstuderende uovertruffen valg på alle niveauer. UCD's kandidatuddannelser anerkendes og værdsættes af akademiske institutioner og arbejdsgivere rundt om i verden. UCD tilbyder ph.d. -programmer, underviste og forskeruddannelser, kandidateksamener, certifikatprogrammer og højere eksamensbeviser. Underviste programmer er modulopbygget for at lette adgang, fortsat faglig udvikling og livslang læring.

UCD Alumni Network er indflydelsesrigt, succesrigt, aktivt og virkelig internationalt. Mange af de 300.000 UCD globale alumni-netværk, der bor i 184 lande, har stillinger i førende organisationer rundt om i verden. Så snart en studerende tilmelder sig på UCD, har de øjeblikkelig adgang til den digitale platform af UCD Alumni Network, hvor de kan forbinde med internationale alumner over hele verden og drage fordel af deres råd og indsigt.

UCD Careers Network tilbyder karrieretjenester i verdensklasse til vores kandidatstuderende. Gennem Jumpstart -programmet begynder internationale studerende deres forberedelser, inden de ankommer til campus. De har adgang til interviewforberedelse, praktikmuligheder og alumni -forbindelser.

Statistik

University College Dublin er det bedste universitet for internationale studerende i Irland med over 9.500 studerende fra mere end 152 lande, der studerer på UCD.

Der er mange karrieremuligheder åbne for dig, når du dimitterer fra UCD. Vi er rangeret som nummer 1 i Irland for graduate employability af QS World Rankings. UCD har været nummer 1 i fem år i træk.

  Campus funktioner

  UCD er beliggende på 133 hektar smukt, grønt parklandskab – en af de største bycampusser i Europa. Studerende bor og studerer i moderne bygninger i verdensklasse omgivet af smukt, grønt parklandskab, dyreliv og fantastiske faciliteter. Tag på vores 3D campus tur for at opleve det selv!

  Nogle af de verdensførende faciliteter, som vores studerende nyder godt af, omfatter UCD O'Brien Center for Science, UCD Sutherland School of Law og UCD Lochlan Quinn School of Business.

  Internationalt studieliv på UCD

  På UCD drager vores studerende fordel af en unik oplevelse i verdensklasse gennem involvering i klubber, samfund og sport, muligheder for frivilligt arbejde og eksponering for aktive og uafhængige læringsstrategier.

  UCD -studerende er de mest engagerede i Irland med over 100 klubber og samfund, hvor de kan udforske nye interesser og venskaber. Disse oplevelser og vores campusmiljø betyder, at UCD tilbyder oplevelser uden sidestykke for studerende, der ønsker at studere i udlandet. Vores studerende nyder vandreture i skov, biodiversitetsområder, wildflower enge samt fremragende sportsfaciliteter, sundheds- og fitnesscenter og UCD Student Center.

   Indlæggelser

   Ansøgning til UCD foregår altid online - du kan nemt og hurtigt ansøge på vores hjemmeside på www.ucd.ie/global/apply

   Har du et spørgsmål? Hvorfor tjekker du ikke vores side med ofte stillede spørgsmål om applikationer ved at klikke på knappen Sådan ansøger du nedenfor?

   Visumkrav

   Nogle, men ikke alle, studerende skal have et indrejsevisum til Irland. Alle studerende fra lande uden for EU/EØS skal overholde de irske indvandringskrav, som kan være forskellige fra land til land.

   Se på Irish Immigration Service for at se, om du har brug for et visum.

   Stipendier og finansiering

   Stipendier til internationale kandidatstuderende

   Der er en bred vifte af stipendier og priser til internationale studerende på UCD. Disse priser er højt anset af arbejdsgivere og industri og fejrer de forskellige talenter hos vores studerende. Der er også en række Global Excellence-stipendier til rådighed for internationale studerende. De tildeles konkurrencedygtigt baseret på akademisk fortjeneste og tilbydes efter land og / eller disciplin. Studerende skal have et tilbud, før de kan ansøge om et stipendium. Fulde vilkår og betingelser gælder.

   Ranglister

   UCD er rangeret i top 1% af højere uddannelsesinstitutioner verden over. I 2023 QS World University Rankings blev UCD placeret 181 i verden.

   I 2023 QS World Subject Rankings blev UCD kåret som blandt de bedste universiteter globalt med 42 verdensrangerede fag og 4 top-50. Universitetets bedste præstation var i Biblioteks- og Informationsstyring, som placerede sig på en 23. plads. Library and Information Management var også Irlands højest rangerende program i dette års lister. Også inkluderet i top 50 var tre andre fagområder på UCD, nemlig engelsk sprog & litteratur og veterinærvidenskab begge placeret på en 39. plads. Petroleum Engineering var på en 40. plads.

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

   Placeringer

   • Dublin

    University College Dublin, Belfield, , Dublin

    Spørgsmål