Keystone logo
University College Dublin MSc(Agr) Bæredygtigt landbrug og udvikling af landdistrikter
University College Dublin

MSc(Agr) Bæredygtigt landbrug og udvikling af landdistrikter

Dublin, Irland

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 9.690 / per year *

På campus

* EU-gebyr pr. år - € 9690; ikke-EU-gebyr pr. år - € 27720

Introduktion

Kandidatuddannelsen i bæredygtigt landbrug og udvikling af landdistrikter reagerer på den nye dagsorden for landbrug og udvikling af landdistrikter. Det repræsenterer en tilbagevenden til kerneværdier i udviklingen af landdistrikter, som er forankret i landbrugsforandringer, såvel som at reagere på nye samfundsmæssige krav, såsom sikker og etisk produceret mad, et sundere miljø og bæredygtig og økonomisk overkommelig energi. Disse spørgsmål er relevante i både Irland, de industrialiserede lande og i udviklingslandene.

Dette program, som tilbydes på både fuldtids- og deltidsbasis, forbereder kandidater til roller som lederskab, fortalervirksomhed og indflydelse i lokale, nationale og internationale udviklingsindstillinger. Dette opnås ved at styrke evnerne inden for de relevante analytiske, kommunikations- og iværksætterevner, understøttet af tilvejebringelsen af en øget forståelse af teorien, politikken og praksis for udvikling af landdistrikter.

Læringsmiljøet fremmer individuelle og gruppebaserede aktiviteter, som udvikler elevernes færdigheder til undersøgelse, kritisk tænkning, selvstyret og kollaborativ læring. Der anvendes en række forskellige undervisnings- og læringstilgange, herunder gruppeprojektarbejde, elevpræsentationer, individuelle opgaver, ekskursioner og casestudiearbejde.

Graduate Diploma og Graduate Certificate muligheder er tilgængelige.

Vision og værdierklæring

Kandidatuddannelsen i bæredygtigt landbrug og udvikling af landdistrikter tilbydes på både fuldtids- og deltidsbasis og tilbyder en fleksibel tilgang, hvorved studerende kan udstyre sig selv med de nødvendige færdigheder og vidensbase for at udvikle karrierer inden for den brede arena af bæredygtigt landbrug og udvikling af landdistrikter. Målet med vores program er at forberede kandidater til roller som lederskab, fortalervirksomhed og indflydelse i lokale, nationale og internationale udviklingsindstillinger. Dette opnås ved at styrke deres evner inden for de relevante analytiske, kommunikations- og iværksætterevner, understøttet af tilvejebringelsen af en øget forståelse af teorien, politikken og praksis for udvikling af landdistrikter. Læringsmiljøet fremmer individuelle og gruppebaserede aktiviteter, som udvikler elevernes færdigheder til undersøgelse, kritisk tænkning, selvstyret og kollaborativ læring. Der anvendes en række forskellige undervisnings- og læringstilgange, herunder gruppeprojektarbejde, elevpræsentationer, individuelle opgaver, ekskursioner og casestudiearbejde.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål