Keystone logo
University of Agriculture in Krakow Master i vedvarende energikilder og affaldshåndtering
University of Agriculture in Krakow

Master i vedvarende energikilder og affaldshåndtering

Kraków, Polen

3 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 2.000 / per semester *

På campus

* pr. semester

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Kandidater fra kurset for vedvarende energikilder og affaldshåndtering har dyb viden om de tekniske opgaver inden for ingeniør- og miljøledelse inden for RES & WM. De har teoretisk grundlagt grundig viden om RES & WM, herunder teknisk design af udstyr, installationer og strukturer designet til at generere energi fra vedvarende kilder og om affaldshåndteringsspørgsmål. De har også avanceret viden om økonomi og lovgivning, der er nødvendig for at forstå ikke-tekniske betingelser for ingeniørarbejde, der er passende for RES & WM, herunder omfattende viden om landdistrikternes funktion og udvikling. De har viden om drift og pålidelighed af maskiner og udstyr designet til RES & WM og reglerne for oprettelse og udvikling af en virksomhed baseret på viden om RES & WM-problemer.

Windmills in the Czech Republic

Kandidater fra kurset Vedvarende energikilder og affaldshåndtering kan enkelt analysere processer, der er typiske for RES & WM, og optimere dem gennem analytiske metoder og simulering. De er i stand til at evaluere fordele og ulemper ved udførte tekniske operationer, herunder deres originalitet. De anerkender de systemiske og ikke-tekniske (miljømæssige, økonomiske, juridiske) aspekter af udførte tekniske operationer. De overholder arbejdsmiljøregler på arbejdspladsen. De kan udføre en kritisk analyse af operationen og evaluere eksisterende tekniske løsninger (i udstyr, strukturer, systemer) anvendt til produktion af energi fra vedvarende kilder og i affaldshåndtering. De har evnen til at identificere og formulere specifikationer for tekniske og tekniske egenskaber ved RES & WM og kan analysere enkeltstående fænomener, der påvirker produktionen af energi fra vedvarende kilder og affaldshåndteringens indvirkning på det naturlige miljø. De kan planlægge og overvåge driften af maskiner, teknisk udstyr og systemer for at sikre fejlfri drift.

Kandidater fra kurset Vedvarende energikilder og affaldshåndtering er opmærksomme på vigtigheden af fortsat uddannelse og selvforbedring inden for deres felt. De forstår de ikke-tekniske aspekter og virkninger af ingeniørarbejde, herunder ingeniørens indvirkning på det naturlige miljø og det tilknyttede ansvar for de trufne beslutninger. De har evnen til at interagere og arbejde i et team, idet de påtager sig forskellige roller, og er i stand til at etablere prioriteter, der tjener til at udføre en selvpålagt opgave eller opgaver, der pålægges af andre. De kan identificere og løse dilemmaer relateret til det praktiserede erhverv. De besidder en iværksætterindstilling. De er opmærksomme på det sociale, faglige og moralske ansvar for det naturlige miljø (de er fortrolige med praksis, der har til formål at reducere den negative indvirkning af udførte RES & WM-operationer).

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master i Greening Energy Market and Finance
    • Bologna, Italien
  • Master i energikonversionssystemer og teknologier
    • Tarragona, Spanien
  • Specialiseret Master RIDEF 2.0 Reinventing Energy
    • Milan, Italien