Keystone logo
University of Alabama at Birmingham School of Dentistry

University of Alabama at Birmingham School of Dentistry

University of Alabama at Birmingham School of Dentistry

Introduktion

UAB School of Dentistry blander den livlige og ekspansive bycampus i hjertet af et førende akademisk medicinsk center og blander den rige tradition for en skole grundlagt i 1948 med banebrydende teknologi og moderne programmer og faciliteter.

Skolen består af 7 akademiske afdelinger og en række uddannelsesprogrammer, der spænder over de store tandspecialiteter. Vejledt af en omfattende strategisk plan fremmer vi mangfoldighed af tanke og omfavner et forskelligartet fakultet, personale og studerende, der beriger UAB-oplevelsen.

Vores mål er at uddanne en progressiv arbejdsstyrke til oral sundhed og fremme videnskaben for at optimere oral sundhed i hele vores stat, nationen og verden. Vi tilbyder en førsteklasses læringsoplevelse, rigelige muligheder for livslang læring og en række hjælpeprogrammer understøttet af internationalt anerkendt fakultet og et stærkt netværk af alumner og samfundspartnere. Studerende udsættes for både dybde og bredde i kliniske oplevelser, mens studerende og fakulteter er i stand til at deltage i både klinisk og laboratorieforskning inden for områder som kraniofacial udvikling / genetik, biomaterialevidenskab, oral mikrobiologi og infektions / værtsrespons, oral kræft og kliniske resultater / implementeringsvidenskab. Gennem vores omfattende kliniske operationer og robuste samfundssamarbejde tilbyder vi patienter af høj kvalitet til beboere i Alabama og de omkringliggende områder.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Birmingham

    7th Avenue South,1919, 35233, Birmingham

    Spørgsmål