Keystone logo
University of Alaska Anchorage College of Arts and Sciences

University of Alaska Anchorage College of Arts and Sciences

University of Alaska Anchorage College of Arts and Sciences

Introduktion

University of Alaska Anchorage College of Arts and Sciences er den største akademiske enhed inden for University of Alaska, der er hjemsted for over 4.000 studerende og 208 fremtrædende fuldtidsfakulteter, der arbejder i spidsen for deres områder. Beliggende i betagende Anchorage, Alaska, er vi et førsteklasses universitet inden for University of Alaska-systemet.

Studerende, der går ind i College of Arts and Sciences, har mulighed for at opleve bredden og dybden af det intellektuelle liv ved UAA. College of Arts and Sciences tilbyder 23 hovedområder og mere end 20 mindre koncentrationer - fra kemi til kommunikation, fra teater og dans til Alaska Native studier.

College of Arts and Sciences klasseværelser, afdelinger og laboratorier spredte sig fra den ene ende af UAA-campus til den anden ende. Mange af forskningslaboratorierne har studerende mulighed for at få praktisk erfaring med førende fagfolk.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Anchorage

    Providence Drive,3211, 99508, Anchorage

    Spørgsmål