Keystone logo
University of Alaska Anchorage College of Engineering

University of Alaska Anchorage College of Engineering

University of Alaska Anchorage College of Engineering

Introduktion

På University of Alaska Anchorage kan du forfølge din drøm om at blive ingeniør eller computerforsker, mens du bor i Anchorage - Alaskas forretnings-, industri-, kultur- og rekreative centrum. 74% af vores jobsøgende studerende ligger i nærheden af alle større Alaskas arbejdsgivere inden for ingeniørtalent, inden de er uddannet!

Som en bachelor kan du forfølge bachelorgrader i civil, mekanisk, elektrisk, computersystemteknik, datalogi eller geomatik (landmåling og kortlægning) og kandidatgrader i projektledelse, mekanisk eller civilingeniør. Vi tilbyder også samarbejdsgrader inden for kemiteknik (med WSU) og minedrift og geologisk teknik samt en ph.d. i ingeniørvidenskab med University of Alaska Fairbanks.

Alaska Department of Labor har forventet, at staten har brug for 300 nye computer- og teknikere årligt gennem 2022 - 96 nye stillinger og 204 for at erstatte pensionister. UAA's College of Engineering er forpligtet til at producere banebrydende kandidater, der er klar til at stimulere statens voksende ingeniørfællesskab.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Anchorage

    Providence Drive,3211, 99508, Anchorage

    Spørgsmål