Keystone logo
University of Arts Magdalena Abakanowicz in Poznań Master of Arts (MA) i Interior Design
University of Arts Magdalena Abakanowicz in Poznań

Master of Arts (MA) i Interior Design

Request duration

Request teaching languages

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Master of Arts (MA) i Interior Design

&nbsp

Det centrale mål i indretning uddannelsen er at udvikle den studerendes følsomhed og rumlig bevidsthed. For at opnå dette mål, de studerende lære og deltage i udviklingen af ​​en arkitektonisk sprog, med arkitektur blive opfattet som kunsten af ​​plads at danne og integrere alle kunstneriske discipliner. Oprettelse af en bevidsthed om ansvar for de sociale konsekvenser af design handlinger er en anden vigtig komponent i indretning uddannelse. Kunstnerisk følsomhed, kreativitet, en professionel tilgang og know-how er de væsentlige begreber i indretning skolen. Den tilbundsgående undersøgelse pensum omfatter uddannelse i design teknikker samt andre specialiserede kurser.

&nbsp

&nbsp

Studie af Landscape Design

KULTUR OG NATUR-beslægtede dynamiske LANDCAPE design og arkitektur FORMING (også kaldet physiotectonics)

&nbsp

Leder: Professor Włodzimierz Dreszer

&nbsp

Læseplanen vil bestå af seminarer, tutorials og konsultationer om kultur-relaterede fysisk planlægning og landskab dannelse.Emnerne vil omfatte følgende:


MA studier
Kurset vil hjælpe eleverne med at udvikle følgende kompetencer:
- At definere problemer og stille spørgsmål om tilstanden af ​​rummet,
- Analyse af en udvalgt landskabeligt rum,
- Sammenfatte og formulere kreative koncepter,
- Registrering af verbal ideer i strukturerne i former og rum,
- At skabe plads til arrangementer,
- Design tilgange til fysisk spørgsmål med hensyn til den kulturelle, naturlige, fysiske og psykiske funktioner i mennesker,
- Teoretisk (beskrivende) og visuel præsentation af et design-projekt
Hele pensum vil blive baseret på retningslinjerne for programmeringen og designløsninger til et sted valgt af den studerende.

Studie af Bionics 1

&nbsp

Leder: professor Marek Owsian
Assistent: dr hab.Konstancja Pleskaczyńska

&nbsp

De studerende vil blive introduceret til de grundlæggende begreber i bionik-relaterede design i løbet af 1. studieår. Opnå inspiration fra naturen som en kilde til gode strukturelle og funktionelle løsninger er et af de grundlæggende begreber bag Bionics. Ved at analysere de naturlige elementer og landskab strukturer, udvikler bionik konklusioner for design af former, som klart vedrører disse inspirationer. De studerende vil lære om det grundlæggende i rumlige modellering og vil komme til at kende materialer til objektet bygning. Målet med kurset vil være at stimulere de studerendes følsomhed, især mod det naturlige miljø, skærper deres kløgt og lære dem at drage apt konklusioner.

&nbsp

&nbsp

Studie af Object Design

&nbsp

Leder: Professor Jolanta Usarewicz-Owsian
Assistent: Marcin Konicki

&nbsp

Læseplanen vil omfatte søge visuel formel for oprindelige funktioner og nye objekter. De studerende vil blive undervist i de grundlæggende funktioner i designprocessen. De vil lære om de følgende faser af design arbejde: ideen bag et objekt, en analyse af funktion og ergonomi, anvendte teknikker og materialer, præsentation metoder, helt op til prototype bygning og samarbejde med bygherren. Omfanget af emner relateret til funktionalitet af objekter vil gøre det muligt for studerende at modtage et indgående kendskab til alle designarbejde faser, således at udvikle deres egne formål ideer professionelt.


MA studier
- Analytisk tænkning,
- Indgående studier af dedikerede specialister spørgsmål,
- Evnen til at bruge de nye teknologier,
- Metoder til præsentation for deres egne unikke ideer,
- Projekt-og produktionsstyring på ordregivende planter.

&nbsp

&nbsp

Studie af Product Design 2

&nbsp

Leder: dr Marzena Wolińska
Assistent: Jacek Gałek

&nbsp

Hovedformålet med kurset vil være at give de studerende (enten arbejder alene eller i teams) med evnen til at løse forskellige design problemstillinger på en logisk og innovativ måde. De spørgsmål at løse, er dem karakteristisk for det menneskelige boligareal. De studerende vil vælge en af ​​de fire tilgængelige emner, som fokuserer på den praktiske anvendelse af keramik og glas produkter. Creative holdninger vil blive udviklet gennem en grundig vurdering af emnet, at få at vide, relevante teorier og tidligere anvendte løsninger.Den studerendes projekt bør indeholde praktiske funktioner, en interessant og korrekt form, og burde være teknisk muligt. Uddannelsen vil blive givet i billede og mundtlig præsentationsteknik.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MA indretning
    • Online United Kingdom
  • MA i boligindretning
    • Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige
  • MA i indretning og rumlig design
    • Pécs, Ungarn