Keystone logo
University of Bayreuth

University of Bayreuth

University of Bayreuth

Introduktion

University of Bayreuth

University of Bayreuth er et dynamisk, forskningsorienteret campusuniversitet. Etableret i 1975 som et af de første universiteter i Tyskland med en tværfaglig grundlæggende mission, betragtes det nu som en pioner inden for innovativ forskning og undervisning. Med styrken i sine centrale fagområder og dets strategisk valgte fokusområder tilbyder universitetet sine omkring 13.500 studerende fra Tyskland og i udlandet et ideelt læringsmiljø, tæt vejledning og attraktive, internationalt orienterede studieprogrammer, der udelukkende holdes på engelsk.

University of Bayreuth anses for at være blandt de bedste unge universiteter i verden, som det kan ses af dets position i Times Higher Education (THE) verdensomspændende placering af universiteter “under 50”. University of Bayreuth har et imponerende internationalt netværk og reagerer på sociale ændringer og processer med innovationer, der fortsætter med at sætte nye standarder. Af denne grund er tværfaglig tænkning ikke begrænset til det samarbejde, der udføres på vores unikke grønne campus. Det er også et nøgleelement i vores mange tværfaglige studieprogrammer. Der er i øjeblikket omkring 13.500 studerende tilmeldt omkring 150 forskellige studieretninger, der tilbydes af universitetets syv fakulteter.

University of Bayreuth fokuserer på tværfaglig forskning og tilbyder fremragende muligheder takket være dets moderne forskningsorganer og førsteklasses forskningsinfrastruktur. University of Bayreuth er heldigvis et af de mest populære tyske universiteter blandt udenlandske forskere og indgår regelmæssigt blandt de førende i Humboldt-rankingen.

Det har været en international leder inden for afrikanske studier i mange år; Bayreuth International Graduate School of African Studies (BIGSAS) er en del af vores Excellence Cluster "Africa Multiple", finansieret af de tyske forbunds- og statsregeringer. Højtryks- og høj temperaturforskning udført ved det bayerske forskningsinstitut for eksperimentel geokemi og geofysik har også etableret et stærkt ry på verdensplan. Polymerforskning ved universitetet er en frontløber i finansieringsrangementet udgivet af German Research Foundation (DFG). University of Bayreuth har et tæt internationalt netværk af strategisk udvalgte universitetspartnerskaber.

Universitetet tilbyder sine studerende og forskere et undervisnings- og forskningsmiljø med masser af plads til kreativitet og positionerer sig dermed i spændingsområdet mellem akademisk frihed, videnskabelig fremgang, praksisorientering og socialt og kulturelt ansvar.

Opdag dit nye hjem væk fra hjemmet. Bliv en del af Bayreuth -samfundet. Vi ses på campus eller online!

Placeringer

  • Bayreuth

    University of Bayreuth 95440 Bayreuth Germany, , Bayreuth

Spørgsmål