Keystone logo
University of Bialystok

University of Bialystok

University of Bialystok

Introduktion

128670_student-3500990_1920.jpg

University of Bialystok blev oprettet i 1997 fra filialen ved Warszawa Universitet efter 29 års eksistens.

I dag er UwB et af de største og stærkeste akademiske centre i det nordøstlige Polen på grund af dets videnskabelige standarder og potentiale. Universitetet består af ni fakulteter, herunder et placeret i udlandet i Vilnius. Klasser og foredrag leveres af cirka 900 akademiske lærere.

På nuværende tidspunkt uddanner universitetet cirka 17.000 studerende inden for næsten 30 studieretninger. Det tilbyder omkring 100 forskellige postgraduate kurser. Studenterbevægelsen trives: der er omkring 70 studerende forskningsklubber på universitetet.

Ph.d. gradstudier udføres inden for fem universitetsenheder: Det Juridiske Fakultet, Det Økonomiske og Ledende Fakultet, Det Filologiske Fakultet, Det Biologiske og Kemiske Fakultet og Det Historiske og Sociologiske Fakultet.

UwB er berettiget til at tildele 10 universitetsgrader for læger og 4 postdoktorer. Regionens unikke natur og kulturelle mangfoldighed, der tiltrækker videnskabelige undersøgelser, anvendes på videnskabelig forskning udført på universitetet.

Universitetet samarbejder med højere læreanstalter i udlandet inden for rammerne af næsten 50 aftaler om videnskabeligt samarbejde i LLP Erasmus -programmet, Leonardo da Vinci -programmet og rammeprogrammer. Takket være inter-universitet og internationalt samarbejde deltager UwB-studerende i professionel praktikuddannelse i udlandet.

Placeringer

  • Bialystok

    ul. Świerkowa,20B, 15-328, Bialystok

Spørgsmål