Keystone logo
University of Bio Bio

University of Bio Bio

University of Bio Bio

Introduktion

University of Bío-Bío er arving til den ældste tradition for statslig og offentlig videregående uddannelse i Biobio-regionen. Dens oprindelse lå i oprettelsen af State Technical University (UTE) den 9. april 1947 under Gabriel González Videlas formandskab.

Oprettelsen af den Ñuble campus ved University of Chile, først som et regionalt kollegium, havde været resultatet af en bred borgerlig bevægelse, der havde til formål at undgå unge kandidater fra ungdomsuddannelsen til at emigrere til Santiago eller andre byer for at komme i videregående uddannelse. I starten var det placeret i Santa Cecilia Musical Society og i en bygning på Libertad Avenue, hvor sprogskolen tidligere arbejdede. Derefter modtog det i 1973 en donation på 33 hektar fra landdistriktet El Mono, Fernando May Didiers ejendom; det var da opførelsen af den nuværende campus Fernando May begyndte. I 1981 steg aktiverne i den voksende IPROCH med tilføjelsen af de tidligere lokaler fra Lærerskolen i Chillán, hvor nu La Castilla campus ligger.

Senere i 1988 dannede fusionen mellem University of Bío-Bío og IPROCH den institution, der i øjeblikket er kendt som University of Bío-Bío, en kombination af to institutioner, der forpligtede sig til at arbejde sammen og opbygge en fælles historie.

Placeringer

Placeringer
  • Concepción

    Concepción, Chile

    Spørgsmål