Keystone logo
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Introduktion

Vil du gøre en forskel og være med til at forme den verden, vi lever i? Brænder du for problemløsning? Kunne du tænke dig at arbejde sammen med nogle af de bedste forskere i verden for at levere løsninger på nuværende og fremtidige globale problemer?

Hvis ja, kan University of Birmingham være det rigtige postgraduate valg for dig. College of Engineering and Physical Sciences er førende inden for banebrydende uddannelse, forskning og udvikling på tværs af forskellige sektorer, såsom teknik, industri, teknologi, energi, sundhedspleje og meget mere. At studere hos os vil ikke kun være det næste skridt på din karrierevej, men vil gøre dig i stand til at hjælpe med at gøre verden til et mere avanceret, modstandsdygtigt og bæredygtigt sted.

Hvorfor studere på University of Birmingham?

  • Vi er et globalt Top 100 universitet og er rangeret top 20 i flere britiske ligatabeller
  • Vi er blevet kåret som det mest målrettede universitet af Storbritanniens top 100 kandidatarbejdsgivere (The Graduate Market i 2021
  • 87 % af vores forskning har en global effekt (REF 2014)
  • Talrige UiB-alumner og -ansatte har været involveret i arbejde, der er anerkendt med Nobelpriser
  • Der er et væld af beskæftigelsesstøttetjenester til rådighed for studerende. Kollegiet og vores karrierenetværk kan give dig praktiske råd og færdigheder til karriereudvikling. Vi har også fremragende industrielle forbindelser med globale virksomheder, såsom Rolls Royce og Jaguar Land Rover, som giver vores studerende mulighed for at få indsigt og erfaring med branchen.
  • Du kan modtage et Commonwealth-stipendium til en værdi af £3.000 eller et Global Masters-stipendium til en værdi af £10.000, hvis du starter dine studier i september 2021. Information og berettigelseskriterier for begge priser er tilgængelige på vores hjemmeside.

Placeringer

  • Birmingham

    University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

Spørgsmål