Keystone logo
University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences

University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences

University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences

Introduktion

College of Life and Environmental Sciences er dedikeret til at udforske mangfoldigheden og evolutionære udfordringer i livet i alle dets former.

På tværs af bredden af livs- og miljøvidenskaberne opdager, anvender og oversætter vi videnskab og skaber store fremskridt inden for menneskers og miljøets sundhed. Fra motion, biomedicin og mental sundhed til klimaforandringer, fødevaresikkerhed og modstandsdygtighed kombinerer vi original tænkning og erfaringer fra den virkelige verden med klart fokus og stringens. Dette understøttes af vores muliggørende teknologier, som kombinerer avanceret udstyr med ekspertpersonale.

Vi er hjemsted for en af de bedste selvstændige skoler for psykologi i Storbritannien, og vi er konsekvent rangeret i top fem i verdens QS-ligatabellen for sport og træningsvidenskab. Støttet af en stor gave fra en filantrop har vi udviklet det unikke Birmingham Institute of Forest Research (BiFoR), som undersøger effekten af hurtige klimaændringer på udviklingen af trækroner og patogener.

Kollegiet består af fire skoler: Biovidenskab; Geografi, jord- og miljøvidenskab; Sport, motion og rehabiliteringsvidenskab; og psykologi. Vi kombinerer vores faglige ekspertise med dem på tværs af det bredere universitet for at løse de vigtigste menneskelige og miljømæssige spørgsmål i nutiden, fortiden og fremtiden.

Vores omfattende engagement med partnere på tværs af den akademiske verden, industri og lokalsamfund giver en voksende indflydelse på den lokale, nationale og globale scene.

Talentfulde medarbejdere

Med et fakultet på mere end 700 akademiske og professionelle servicemedarbejdere, der arbejder i partnerskab, engagerer vi os aktivt i universitetsinitiativer for at lave udnævnelser af høj kvalitet i kollegiets etablerede og nye centre for forskningsekspertise. Blandt vores akademiske medarbejdere er en række fremragende, højpotentielle, tidlige karriereforskere, udpeget som en del af universitetets sektorledende Birmingham Fellowship-program. Vores professionelle servicemedarbejdere yder værdifuld støtte til akademiske kolleger, hvilket muliggør en enestående uddannelsesmæssig oplevelse for vores studerende og hjælper os med at øge vores indflydelse regionalt, nationalt og globalt.

Et af vores kerneformål på kollegiet er at hjælpe vores medarbejdere med at passe sig selv. Vi har en række apps, programmer og information til rådighed for vores personale for at forbedre og understøtte både deres fysiske og mentale sundhed.

Verdens førende forskning

I det seneste Research Excellence Framework (REF2014) blev størstedelen af vores forskning vurderet som verdensledende (4*) eller internationalt fremragende (3*). Vores verdensledende tværfaglige forskningsområder omfatter:

 • Birmingham Institute of Forest Research (BIFoR)
 • Miljøvidenskab
 • Mikrobiologi og infektion
 • Vandvidenskab
 • Center of Precision Rehabilitation for Spinal Pain
 • Center for Human Brain Health
 • Institut for Mental Sundhed

I de seneste år har kollegiet investeret betydeligt i vigtige tværfaglige initiativer, herunder Center for Computational Biology og for nylig Center for Human Brain Health. Instituttet for Mental Sundhed, der blev etableret i 2017, vil i vid udstrækning fokusere på at transformere NHS-tjenester fra en evidensbase af forskning af højeste kvalitet. Disse investeringer bygger på kollegiets enestående infrastruktur og ry for muliggørende teknologier.

Undervisningsevner

Kollegiet er hjemsted for omkring 5.000 studerende, der studerer en bred vifte af mere end 100 bachelor-, postgraduate-undervisnings- og forskningsprogrammer.

Kombinationen af fremragende forskning, træning, feltarbejde og faciliteter gør det muligt for vores studerende at engagere sig i den mest spændende og banebrydende forskning gennem dens indvirkning og anvendelse på udfordringer i den virkelige verden. Som et resultat lærer de både overførbare og disciplinspecifikke færdigheder, hvilket giver dem selvtillid og erfaring til at få succes i en bred vifte af karrierer over hele kloden.

Internationale studerende på College of Life and Environmental Sciences

Vi er hjemsted for et mangfoldigt og levende samfund af internationale studerende, der har valgt University of Birmingham for at videreføre deres studier i biovidenskab, geografi, geovidenskab, miljøvidenskab, planlægning, psykologi, sport og træningsvidenskab og fysioterapi.

Muhammad Nadzmie Bin Zulkifli - Malaysia (MSc Air Pollution Control and Management)

"Min yndlingsting ved at være studerende på University of Birmingham ville sandsynligvis være samfundet, det mangfoldige internationale samfund her. Det får mig til at føle mig hjemme.”

Christy Wong Hei Yan - Hong Kong (BSc Psychology)

"At studere i udlandet kan udvide min horisont"

Vores skoler

 • Biosciences
 • Geografi, jord- og miljøvidenskab
 • Psykologi
 • Sport, motion og rehabiliteringsvidenskab

stipendier

Forfølge et uafhængigt stipendium i College of Life and Environmental Sciences ved University of Birmingham, og få muligheden for at fremme din egen forskning inden for et globalt respekteret tværfagligt miljø.

Postdoc og tidlig forsker karriereudvikling og uddannelse - PERCAT

PERCAT-programmet inden for Colleges of Engineering and Physical Sciences og Life and Environmental Sciences har til formål at give en gateway til ressourcer og støtte, der er tilgængelig på University of Birmingham til karriereudvikling og træning for postdoktorale og tidlige karriereforskere, herunder arrangementer, seminarer, karriereudvikling muligheder, forskningsrådsmidler, stipendier og andre støtteydelser.

Placeringer

 • Birmingham

  Birmingham, Det Forenede Kongerige

  Spørgsmål