Keystone logo
© © Università di Bologna
University of Bologna

University of Bologna

University of Bologna

Indlæggelser

Bachelor- og kandidatgrader: hvordan man forbereder sig til tilmelding

Lær mere om de trin, du skal tage for at tilmelde dig, og de muligheder for økonomisk støtte, som University of Bologna tilbyder.

Adgangsprocedurer og krav kan variere fra uddannelse til uddannelse. Find detaljeret information på hver uddannelses hjemmeside under fanen Adgang .

Find ud af mere

Introduktion

Alma Mater Studiorum - Università di Bologna, det ældste universitet i den vestlige verden, baner vejen for innovation gennem et stadig mere omfattende programkatalog, banebrydende forskning, et konstant og stadig bredere internationalt perspektiv og en stærk tredje mission.

Siden det blev grundlagt i 1088, har Alma Mater Studiorum været elevcentreret og huset fremtrædende personer fra videnskabs- og kunstmiljøerne. Med fem campusser (Bologna, Cesena, Forlì, Ravenna, Rimini) og en filial i Buenos Aires tilbyder det et diversificeret kursuskatalog, der er skræddersyet til behovene i det nuværende samfund: over 200-graders programmer blandt dets 32 afdelinger og 5 skoler. Dets fællesskab på mere end 90.000 studerende gør University of Bologna til et af Italiens største universiteter, der rangerer først i Italien med hensyn til antallet af studerende i udvekslingsprogrammer i udlandet og blandt de 5 bedste universiteter i Europa med hensyn til antal udvekslingsstuderende . Desuden er University of Bologna blandt de 5 bedste italienske universiteter i store internationale ranglister (Shanghai, Times Higher Education, GreenMetric ).

University of Bologna er dybt engageret i bæredygtig udvikling og bidrager aktivt til opnåelsen af de 17 mål for bæredygtig udvikling i FN 's 2030-dagsorden. Som et omfattende forskningsuniversitet investerer University of Bologna i multidisciplinær tværkulturel tilgang til forskning og undervisning. I det europæiske landskab for forskning og akademisk samarbejde er University of Bologna helt sikkert blandt de mest aktive institutioner. Faktisk har det formet og vedligeholder alliancer med industrier såvel som offentlige/private organisationer og repræsenterer også et afgørende knudepunkt for internationale netværk med dets livlige relationer til Amerika, Afrika, Asien og Australien, der lægger op til dets store netværk i Europa. Faktisk er det en af grundlæggerne af den prestigefyldte Una Europa-alliance, som stræber efter at bygge fremtidens integrerede universitet.

Ranglister

 • Placeret blandt de 5 bedste italienske universiteter, #160 i verden - QS World University
 • Topuniversitet i Italien - QS World University (Rangordninger efter emne)
 • Topuniversitet i Italien, nr. 167 i verden - Times Higher Education
 • 10. mest bæredygtige universitet i verden - GreenMetric
 • “At opnå omfattende internationalisering” læringsmærke - International Association of Universities (IAU)

Studenterklæringer

Placeringer

 • Bologna

  Via Zamboni, 33, 40126, Bologna

 • Cesena

  Piazza Aldo Moro, 90, , Cesena

 • Forli

  Piazzale Sante Solieri,1, 47121, Forli

 • Ravenna

  Ravenna, Italien

 • Rimini

  Rimini, Italien

 • Buenos Aires

  Buenos Aires, Argentina

  Programmer

  Spørgsmål