Keystone logo
University Of Bologna In Buenos Aires Master i politikker og styring af sundhedstjenester
University Of Bologna In Buenos Aires

Master i politikker og styring af sundhedstjenester

Buenos Aires, Argentina

Request duration

Spanish

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Master i politikker og ledelse af sundhedstjenester er organiseret af Alma Mater Studiorum Università di Bologna Repræsentation i det argentinske republikcenter for højere studier ved universitetet i Bologna med samarbejde fra regionen Emilia-Romagna.

Kandidatuddannelsen sigter mod at uddanne fagfolk, der er indkaldt til at udføre funktioner til definition af projekter og styring af sundhedsnetværk, både i den offentlige og private sektor.

Mesteren er beregnet til dem, der allerede udøver funktioner (eller med den hensigt at udføre i fremtiden) for ledelse og strategisk programmering af sundhedssystemet på centralt og / eller lokalt niveau.

Kurset vil uddybe de generelle begreber, analysemetoder og forsknings- og undersøgelsesteknikker for at fortolke sundhedspolitikker (på forskellige niveauer i systemet) og netværk af sociale og sundhedsydelser. Dette vil ske med henvisning til de forskellige disciplinære områder: økonomisk, politisk-social, forretning, klinisk-epidemiologisk, datalogi og juridisk. Til dette formål vil der blive lagt særlig vægt på den komparative analyse af de forskellige sundhedssystemer og de reformprocesser, som disse systemer står over for.

Studerende får mulighed for at besøge modeller for ekspertise inden for levering af sundhedstjenester og møde nøgleaktører i sundhedslandskabet i Argentina og Italien.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSc Global Health Management
    • Online
  • Master International Healthcare Management (MA)
    • Online
  • Master of Science i sundhedsfremmeledelse
    • Washington, USA