Keystone logo
University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Introduktion

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah blev først oprettet i 2008 og er licenseret af regeringen i Ras Al Khaimah. Vi tilbyder undervisningsprogrammer og postgraduateprogrammer inden for flere discipliner.

Akademisk Center har specialiseret sig inden for områder som; Regnskab, Civilingeniør, Maskinteknik, Elektro- og Elektronikteknik, Virksomhedsledelse, Jura, Psykologi og Computing. Studerende fra forskellige akademiske baggrunde og niveauer kan tilslutte sig University of Bolton Academic Center som et middel til at opnå deres bachelor- og postgraduate-grader. Akademisk Center er placeret i et specialbygget anlæg, som blot er en del af vores forpligtelse til at tilbyde den bedst mulige oplevelse for studerende. Alle akademiske programmer er placeret sammen på denne campus sammen med de grundlæggende programmer, som vi tilbyder som en godkendt adgangsvej til University of Bolton-programmer.

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah er den første institution til at søge og sikre en driftslicens fra RAK EZ, som har et nyetableret licensregime, herunder en omfattende kvalitetssikringsproces, som alle akademiske institutioner i Emiratet nu skal arbejde med at efterkomme. WINC var stolt den første institution, der fik denne licens.

Det akademiske center opererer ud fra en 42.000 kvadratmeter stor facilitet, der huser klasseværelser, foredragssale, kontorlokaler, et bibliotek og ingeniør- og computerlaboratorier. Derudover har vores studerende adgang til en bred vifte af læseplaner og ekstra-curriculære faciliteter på campus gennem det veletablerede og aktive Studenterråd. Også tilgængelige er studenterboliger, der tilbyder kvalitetsindkvartering og tjenester til en rimelig pris, lige på stedet.

Western International College (WINC) opererer under handelslicensen fra Western International Corporation, som er den nyligt navngivne Academic Infrastructure Provider til University of Bolton og dets Academic Center-franchise i Ras Al Khaimah. Western International College, Western International Corporation & University of Bolton og Academic Center - Ras Al Khaimah er alle en del af den samme uddannelsesinstitution, der har været i drift i Ras Al Khaimah siden 2008.

128487_people-coffee-notes-tea.jpg

University of Bolton, Academic Centre- Ras Al Khaimah tilbyder følgende programmer:

Undergraduate programmer

 • BIng (Hons) i maskinteknik
 • BIng (Hons) i Civilingeniør
 • BIng (Hons) med avanceret status i elektro- og elektronikteknik
 • BSc (Hons) i Business Management
 • BA (Hons) i regnskab
 • BSc (Hons) i Computing
 • BA (Hons) i jura
 • BSc (Hons) i psykologi

Postgraduate Programs

 • Master of Business Administration (Executive – for kandidater med en akkrediteret bachelorgrad og 3+ års erhvervserfaring på tilsynsniveau)
 • MBA Top Up (for kandidater, der har en kandidatuddannelse, men ikke en MBA)
 • MSc i Informationsteknologi
 • MSc i byggeprojektledelse

Hvorfor University of Bolton, Academic Center RAK?

Overkommelig undervisningsgebyr

University of Bolton Academic Center tilbyder programmer til subsidierede studieafgifter, som er halvdelen af studieafgiften på hovedcampus Storbritannien for at give både lokale og internationale studerende en mulighed for at få den bedste værdi af britiske uddannelse i UAE.

Ægte og akkrediteret britisk grad

University of Bolton Academic Center i RAK tilbyder akkrediterede British Honours grader fra University of Bolton, UK. Dette er de samme grader, der tilbydes til studerende, der studerer på hovedcampus UK, med udskrifterne, der nævner studiestedet som RAK.

Campusfaciliteter

Det 42.000 m² store anlæg hører klasseværelser, forelæsningssaler, kontorlokaler, et bibliotek og ingeniør- og databehandlingslaboratorier. Derudover har studerende adgang til et specialbygget gymnastiksal og fitnesscenter med aerob træningsudstyr og vægttræningsudstyr, og udendørs sportsfaciliteter inkluderer basketballbaner, tennisgræsplæner, en fodboldbane og volleyballbaner. Også tilgængelige er studerende boliger, der tilbyder kvalitet indkvartering og tjenester, der er separate for piger og drenge med 24/7 sikkerhed på campus.

Overfør indstillinger til UK Campus / studieture

Alle de studerende, der studerer ved University Academic Center, har mulighed for at overføre til hovedcampus i England. De studerende kan også besøge forældrecampus på en studietur, der sker regelmæssigt.

Studerende indkvartering

Der er en separat state-of-the-art hostel facilitet for piger og drenge med 24/7 sikkerhed på campus.

Akademiske kvalitetsstipendier

University Academic Center tilbyder akademiske meritstipendier til en værdi af 1 million AED på årsbasis. Disse stipendier uddeles på baggrund af den studerendes akademiske præstationer inden for det respektive land og på Universitetscentret i RAK.

Praktik- og placeringsmuligheder

Universitetscenteret har været tilknyttet mere end 200 virksomheder i UAE. Studerende opfordres til at forfølge praktikpladser i sommersemestrene, og der er let tilgængelig hjælp til at sikre de endelige placeringer.

Visa-behandling

Alle studerende, der studerer på University Academic Center, er sponsoreret af universitetet, og visumbehandlingen er meget pålidelig med hurtige ekspeditionstider.

Over 90 % af vores studerende finder lønnet arbejde inden for tre måneder efter, at de er færdiguddannede, og campus er godt tjent med omfattende forbindelser, det opretholder med over 200 virksomheder, der tilbyder praktik- og placeringsmuligheder til vores studerende.

Placeringer

 • Ras Al-Khaimah

  Al Hudaiba – Burairat P.O.Box: 16038, , Ras Al-Khaimah

Spørgsmål