Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Introduktion

Få viden til at fungere

På University of Bradford får du fordel af - og er en del af - undervisning og forskning, der udnytter teknologi til gavn for samfundet.

Du lærer fra akademiske og industrielle eksperter, der former fremtiden for deres sektorer i faciliteter i verdensklasse. Vi har investeret millioner af pund i højteknologiske læringsmiljøer, f.eks. Vores motion capture studio og nye School of Management-faciliteter.

I løbet af din tid hos os kan du blive den allerbedste version af dig selv. Universitetet er et sted, hvor du kan udvide dit sind og få livslange venner; hvor du kan vokse, lære, opleve. Hvor du kan høre til, og hvor vi støtter dig hvert trin på vejen.

Kurser

Vi tilbyder over 100 bacheloruddannelser og mere end 200 efteruddannede, forsknings- og CPD -kurser. Disse leveres på tværs af vores fire fakulteter:

 • Biovidenskab
 • Sundhedsstudier
 • Ledelse, jura og samfundsvidenskab
 • Engineering og informatik

Mange af vores kurser er designet med input fra branchens eksperter og partnere, og flere har faglige, lovpligtige eller regulerende organer akkreditering eller godkendelse, hvilket betyder, at du udvikler færdigheder, der er højt værdsat af arbejdsgivere.

129527_engineering-student.jpg

Du vil lære af akademiske og industrielle eksperter, der former fremtiden for deres sektorer. Du studerer i faciliteter i verdensklasse-vi har investeret millioner af pund i højteknologiske læringsmiljøer, såsom vores motion capture studio og Digital Health Enterprise Zone.

Vores campus

Du finder alt, hvad du har brug for på City Campus, uanset om du studerer, slapper af eller socialiserer dig. Det har den slags fællesskabsstemning, du ikke finder andre steder. Det er et venligt, imødekommende sted, hvor der sker store ting.

City Campus er et knudepunkt for studenteraktivitet. Det er hjemsted for Student Central-basen for University of Bradford Students 'Union og 24-timers bibliotek. Det unikke motionscenter tilbyder nyligt opgraderede sportsfaciliteter, og vores studenterbolig The Green ligger lige i hjertet af campus.

Usædvanligt for en bymidt campus har vi også masser af grønne områder. Du vil ikke kæmpe for at finde et stille sted udendørs for at studere, slappe af eller dyrke sport i de varmere måneder.

129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Årets universitet for social inklusion

University of Bradford er et af Storbritanniens mest forskelligartede universiteter. The Times Good University Guide 2020 udnævnte os til Årets universitet for social inklusion "som anerkendelse af vores dedikation til succes for mennesker uanset deres baggrund, identitet, overbevisning og udfordringer.

129529_bradford-universitet-of-the-year-for-social-inklusion-2020.jpg

Vi ser enkeltpersoner og deres potentiale, arbejder hårdt på at fjerne hindringerne for deres succes og sikrer, at vores elever forstår, at de er i stand til at gå fremad og foretage positive ændringer for alle vores fremtid gennem deres oplevelser og uddannelse.

Forskning

University of Bradford har over 50 års forskningserfaring og er rangeret i top 50 i Storbritannien (REF 2014) for forskningskvalitet. Tre fjerdedele af vores forskning er klassificeret som enten verdensførende eller internationalt fremragende.

Vi tilbyder forskelligartede forskermuligheder på tværs af vores fire fakulteter.

Campus funktioner

Du finder alt det, du har brug for på City Campus, uanset om du studerer, slapper af eller hygger dig. Det har en fællesskabsatmosfære, som du ikke finder andre steder. Det er et venligt og indbydende sted, hvor der sker store ting.

City Campus er et knudepunkt for de studerendes aktiviteter. Det er hjemsted for Student Central - basen for University of Bradford Students' Union og et døgnåbent bibliotek. Det unikke fitnesscenter har nyopgraderede sportsfaciliteter, og vores studenterboligby The Green ligger lige i hjertet af campus.

Vi har også masser af grønne områder, hvilket er usædvanligt for et campus i byens centrum. Du vil ikke have svært ved at finde et roligt sted udendørs at studere, slappe af eller dyrke sport i de varmere måneder.

  Ranglister

  Årets universitet for social inklusion

  University of Bradford er et af Storbritanniens mest forskelligartede universiteter. The Times Good University Guide 2020 har udnævnt os til Årets universitet for social inklusion" i anerkendelse af vores engagement i at sikre folks succes uanset baggrund, identitet, tro og udfordringer.

  Placeringer

  Placeringer
  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Spørgsmål