Keystone logo
University of Bucharest

University of Bucharest

University of Bucharest

Introduktion

Om os

University of Bucharest tilbyder flere uddannelser på alle niveauer og midler til universitetsuddannelse: Der er 93 bachelorprogrammer, 208 kandidatuddannelser og 21 ph.d.-uddannelser. Alle disse er akkrediteret eller autoriseret. University of Bucharest også TIFFIN EMBA-masterprogrammet.

De eksamensbeviser, der udstedes af University of Bucharest , anerkendes i de fleste lande rundt om i verden. Inden for University of Bucharest der uddannelser arrangeret i samarbejde med andre prestigefyldte universiteter i udlandet. De kandidater fra disse programmer kan modtage eksamensbeviser fra både University of Bucharest og fra partneruniversiteterne.

University of Bucharest er et af de vigtigste videnskabelige forskningscentre landsdækkende. Inden for universitetet er der over 50 forskningsinstitutter, afdelinger og centre, hvoraf de fleste samarbejder med tilsvarende videnskabelige centre i udlandet.

I løbet af de sidste år har vores institution lykkedes at konstant få det første sted i nationale konkurrencer for forskningsfonde. Nogle af de enheder, der er dedikeret til forskning, er blevet udnævnt til ekspertise på europæisk plan. Universitetet har sit eget forskningshovedkvarter i Sinaia, Brăila, Orşova og andre pilotdattervirksomheder på andre steder rundt om i landet.

University of Bucharest er en del af et pålideligt netværk af internationalt samarbejde - 300 af bilaterale samarbejdsaftaler er blevet underskrevet med universiteter i 52 lande. Årligt er der over 1000 studerende på University of Bucharest der udfører forskellige udviklings- eller forbedringsaktiviteter inden for et stort antal akademiske programmer på universiteter i Vesteuropa, USA, Canada, Japan osv.

University of Bucharest har været og stadig er motoren af ​​vigtige reformeringsforanstaltninger til udvikling af videregående uddannelse, som også er blevet overtaget af andre universiteter rundt omkring i landet, eller som har repræsenteret begrundelsen for udarbejdelsen af ​​flere love og nationale regulativer.

I 2000 har University of Bucharest modtaget eksamensbeviset udbudt af ministeriet for national uddannelse.

I 2011 er University of Bucharest blevet klassificeret af ministeren for uddannelse, forskning, ungdom og sport som det første avancerede forsknings- og uddannelsesuniversitet.

I 2014 har University of Bucharest fejret 150 år siden åbningen.

I øjeblikket har University of Bucharest næsten 32.000 studerende og over 1300 professorer.

Placeringer

  • Bucharest

    Mihail Kogalniceanu Blvd. no. 36-46, sector 5, 060024, Bucharest

Spørgsmål