Keystone logo
University of California Davis (UC Davis) College of Engineering

University of California Davis (UC Davis) College of Engineering

University of California Davis (UC Davis) College of Engineering

Introduktion

Siden grundlæggelsen i 1962 har UC Davis College of Engineering gradueret mere end 29.000 ingeniør- og datalogstuderende, der studerer inden for discipliner lige fra bioteknologi til rumforskning.

UC Davis College of Engineering har gennem hele sin historie gjort en positiv forskel i verden gennem socialt ansvarlig teknik. I dag er vi stolte af at forberede mere end 4.600 bachelorstuderende og næsten 1.200 studerende til at blive den næste generation af ingeniørledere og iværksættere.

Ved at forbinde mennesker og teknologi løser vi verdens mest presserende problemer

og skabe den næste generation af ingeniørledere og iværksættere. Vores fakultet, studerende, personale og partnere samarbejder om at designe en bedre fremtid og gøre en positiv forskel i verden. Det er i alt, hvad vi gør.

Engineering en bedre verden kræver løsninger af en anden kaliber, der kræver innovation på tværs af discipliner ved hjælp af en design-centreret tilgang. Fra energi, klima og transport til biomedicin, landbrugsteknologi og rumforskning stræber vi efter at bringe en bæredygtig, sundere og mere modstandsdygtig verden inden for rækkevidde.

Placeringer

  • Davis

    Bioletti Way,2063, 95616, Davis

    Spørgsmål