Keystone logo
© Eva Dang
University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

Introduktion

Hvorfor Cambridge?

Efteruddannelse handler om dig. Vores mål er at bringe Cambridge sind og ideer til dig, at tilbyde dig læringsoplevelser, der begejstrer, inspirerer og motiverer dig.

Du kan komme en dag eller en sommer og lære mere om et emne, der interesserer dig, eller du kan tilmelde dig et deltidsprogram, der vil udfordre dig til at skubbe dine grænser ind i nye områder.

Vores vejledere er eksperter på deres områder, der forstår behovene hos voksne og deltidsstuderende. De er dygtige til at bringe læring til live, og du vil finde dig selv at lære, vokse og opnå mere end du forventer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til at fortsætte din uddannelse med et af verdens store universiteter.

Young people in conversation

Professionel udvikling

Styrke dine faglige færdigheder og karrieremuligheder med et fagligt udviklingsforløb ledet af brancheeksperter.

Vælg mellem en lang række fagområder, herunder coaching, international udvikling, ledelse, jura, medicin og psykologi.

Vores kurser er udviklet med vejledning og ekspertise fra professionelle organer og organisationer og med input fra Cambridge University afdelinger og akademikere.

Personlig berigelse

Efteruddannelse på Cambridge tilbyder et levende og mangfoldigt udvalg af fag og kurser til personlig berigelse såvel som faglig udvikling.

Vi tilbyder korte ikke-kreditkurser, bolig- og sommerprogrammer og deltidsuddannede programmer, der spænder fra bachelorcertifikater til deltidsuddannelser.

Kurser finder sted hele året rundt. Mange undervises på vores hovedcampus, Madingley Hall; selvom vi også tilbyder nogle kurser i det centrale Cambridge og online. Vores fleksible tilgang til læring gør University of Cambridge tilgængeligt for alle.

Placeringer

  • Madingley

    Institute of Continuing Education Madingley Hall, CB23 8AQ, Madingley

    Spørgsmål