Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Kandidatuddannelse i "Arkitektur - Indretning og for autonomi" på engelsk med East China Normal University of Shanghai / CHINA
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Kandidatuddannelse i "Arkitektur - Indretning og for autonomi" på engelsk med East China Normal University of Shanghai / CHINA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Som en del af det toårige studiekursus i "Arkitektur_Interiørdesign og for autonomi" på engelsk, kandidatgrad i klasse LM-4 Arkitektur og bygningsingeniør-arkitektur, underskrev Institut for Arkitektur og Industriel Design "Luigi Vanvitelli" (DADI) to internationale aftaler om etablering af to dobbeltgrader, den ene i 2015 og den anden i 2016. Den første, i Arkitektur, med Teknisk Fakultet og Arkitektur ved Okan Universitet i Istanbul, blev regelmæssigt aktiveret i AY 2015/16 med første udveksling af studerende i de to semestre af 1. år; den anden, i arkitektur og billedkunst, aktiveres fra AY 2017/18 med School of Design ved East China Normal University (ECNU) i Shanghai.

Den anden, med Shanghai ECNU, giver eleverne mulighed for at forfølge en dobbelt kandidatgrad i arkitektur og billedkunst. East China Normal University (ECNU) blev grundlagt i Shanghai i 1951 og er et af de mest prestigefyldte universiteter i Kina og det første etablerede i landet efter oprettelsen af Folkerepublikken Kina. Med to campusser i Minhang og Putuo -distriktet og med et samlet areal på over 207 hektar har ECNU længe været kendt for at være et haveuniversitet. ECNU lægger stor vægt på udviklingen af internationalisering og har et fremragende ry over hele verden. Universitetet har aktiveret udvekslings- og samarbejdsprojekter med mere end 150 internationalt anerkendte universiteter. Der er omkring 5.000 udenlandske studerende, der studerer på ECNU. Designskolen blev grundlagt i september 2004. Den har 4 afdelinger: visuel kommunikation, produktdesign, miljøkunst og offentlig kunst I. 4 afdelinger er derefter opdelt i 11 specialiseringsgrupper, herunder visuel kommunikation, produktdesign, landskabsdesign, interiør design, displaydesign, animationsdesign, videokommunikation, digital kunst, brand design og ledelse, offentlig kunst og modedesign. Designskolen ligger i det centrale distrikt i Shanghai på en moderne campus og er udstyret med eksklusivt udstyr og faciliteter, såsom designcenteret, der dækker 3.000 kvadratmeter, herunder et professionelt design- og modelaboratorium. Center, der dækker 2.700 kvadratmeter. ECNU School of Designs kerneværdi er Humanity Design, der understøtter integration af natur, videnskab, kunst og menneskehed. Desuden har Designskolen indgået et langsigtet samarbejde med mere end 20 kunst- og designhøjskoler i Europa og USA. Snesevis af internationale workshops og sommerprogrammer i udlandet lanceres hvert år. Den årlige beskæftigelsesfrekvens for sine kandidater er over 97%.

Kurset - der varer to år, for SUN -studerende (mens det er tre år, for ECNU's) - giver et uddannelseskursus designet sammen med det kinesiske universitet med en mobilitetsperiode fra det første semester til det andet år (med de yderligere online -udviklingskurser på ECNU i andet semester); indebærer frigivelse i slutningen af studieperioden af en dobbeltgrad i arkitektur og billedkunst. Specialet udarbejdes med to vejledere, den ene fra SUN og den anden fra ECNU.

MODTAGERE OG TILSKUD

På International Master's Degree Course in "Architecture_Interior Design and for Autonomy" (APIA i EN) aktiveret i partnerskab med Det Tekniske Fakultet og Arkitektur ved Okan University i Istanbul og med Designskolen ved East China Normal University of Shanghai, treårige kandidater i arkitekturvidenskab (grad klasse L17) og alle dem, der har opnået en første niveau grad i andre klasser (såsom L04 - klasse af grader i industrielt design) kan få adgang til, efter at have fyldt eventuelle uddannelseskreditter, at konsolidere forberedelse af fremtidige arkitekter. Med henblik herpå vil Institut for Arkitektur og Industriel Design fra begyndelsen af det næste studieår aktivere "afhjælpningskurser" for at lette adgangen til APIA -kurset. Uddannelsesprogrammet er lokalt programmeret, og derfor skal kandidater fra andre uddannelsesklasser end L17 ikke tage den adgangstest, der kræves til nationalt programmerede arkitekturprogrammer. For at få adgang til CdS skal kandidater demonstrere kendskab til det engelske sprog (mindst niveau B19 ved at vise passende certificering eller ved at tage en test på afdelingens hovedkvarter.

Dem, der beslutter sig for at tilmelde sig det internationale kandidatuddannelse i “Architecture_Design of the Interior and for Autonomy” (APIA i EN), vil kunne ansøge om stipendier, der årligt tildeles af SUN. En del af disse stipendier er forbeholdt udenlandske studerende.

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål