Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Kandidatuddannelse i "Arkitektur - Indretning og for autonomi" på engelsk med Okan University of Istanbul / TYRKIET
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Kandidatuddannelse i "Arkitektur - Indretning og for autonomi" på engelsk med Okan University of Istanbul / TYRKIET

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Som en del af det toårige studiekursus i "Arkitektur_Interiørdesign og for autonomi" på engelsk, kandidatgrad i klasse LM-4 Arkitektur og bygningsingeniør-arkitektur, underskrev Institut for Arkitektur og Industriel Design "Luigi Vanvitelli" (DADI) to internationale aftaler om etablering af to dobbeltgrader, den ene i 2015 og den anden i 2016. Den første, i Arkitektur, med Teknisk Fakultet og Arkitektur ved Okan Universitet i Istanbul, blev regelmæssigt aktiveret i AY 2015/16 med første udveksling af studerende i de to semestre af 1. år; den anden, i arkitektur og billedkunst, aktiveres fra AY 2017/18 med School of Design ved East China Normal University (ECNU) i Shanghai.

Den første giver eleverne mulighed for at opnå en dobbelt kandidatgrad, dvs. en dobbelt kandidatgrad i arkitektur. Okan University, et af de mest dynamiske og unge universiteter i Tyrkiet, blev grundlagt af Okan Culture, Education, and Sports Foundation i 1999 og begyndte sit akademiske liv i 2003-2004. Hurtigt voksende og har nået en elevmængde på 17.000 og omfatter 8 fakulteter i sit 15. år. Okan University sigter mod at bygge en bro mellem den akademiske verden og erhvervslivet ved at tillade studerende at arbejde i virksomheder som en del af deres bacheloruddannelse, startende på deres første år. Til dette formål har det indgået samarbejdsprotokoller med vigtige eksponenter i landets erhvervsliv. Det tyrkiske universitet deltager aktivt i intense europæiske og internationale udvekslingsprogrammer. Okans hovedkvarter er den moderne campus i Akfirat med fuldt udstyrede klasseværelser og laboratorier, et bibliotek, konferencelokaler, et fitnesscenter, en swimmingpool, fitnesscentre, kantiner og restauranter og sovesale for studerende. Der er også et sportscenter, som omfatter et 400-personers fitnesscenter, swimmingpool, tennis, basketball, volleyball og fodboldbaner. Især har Det Tekniske og Arkitekturiske Fakultet 11 afdelinger, hvoraf Institut for Arkitektur og Byplanlægning og Landskabsarkitektur. Det toårige kursus; sørger for et uddannelseskursus designet sammen med det tyrkiske universitet med en mobilitetsperiode på et semester i det første år; indebærer frigivelse i slutningen af studieperioden af en dobbeltgrad i arkitektur. Specialet vil blive udarbejdet med to vejledere, den ene fra SUN og den anden fra OKAN.

MODTAGERE OG TILSKUD

På International Master's Degree Course in "Architecture_Interior Design and for Autonomy" (APIA i EN) aktiveret i partnerskab med Det Tekniske Fakultet og Arkitektur ved Okan University i Istanbul og med Designskolen ved East China Normal University of Shanghai, treårige kandidater i arkitekturvidenskab (grad klasse L17) og alle dem, der har opnået en første niveau grad i andre klasser (såsom L04 - klasse af grader i industrielt design) kan få adgang til, efter at have fyldt eventuelle uddannelseskreditter, at konsolidere forberedelse af fremtidige arkitekter. Med henblik herpå vil Institut for Arkitektur og Industriel Design fra begyndelsen af det næste studieår aktivere "afhjælpningskurser" for at lette adgangen til APIA -kurset. Uddannelsesprogrammet er lokalt programmeret, og derfor skal kandidater fra andre uddannelsesklasser end L17 ikke tage den adgangstest, der kræves til nationalt programmerede arkitekturprogrammer. For at få adgang til CdS skal kandidater demonstrere kendskab til det engelske sprog (mindst niveau B19 ved at vise passende certificering eller ved at tage en test på afdelingens hovedkvarter.

Dem, der beslutter sig for at tilmelde sig det internationale kandidatuddannelse i “Architecture_Design of the Interior and for Autonomy” (APIA i EN), vil kunne ansøge om stipendier, der årligt tildeles af SUN. En del af disse stipendier er forbeholdt udenlandske studerende.

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål