Keystone logo
University of Central Florida College of Community Innovation and Education Straffedom MS
University of Central Florida College of Community Innovation and Education

Straffedom MS

Orlando, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Master of Science in Criminal Justice er designet til at imødekomme behovene hos studerende, der forbereder sig på en karriere inden for strafferetspleje. Læreplanen fokuserer på de traditionelle spørgsmål såsom ledelse, administrativ og kriminel retfærdighedsteori samt grundlæggende forskningsmetoder og beskrivende statistik

Master of Science in Criminal Justice kerne og valgfrie kurser fokuserer på den komplekse og skiftende verden, i hvilken strafferetssystemer opererer i dette land og i udlandet. Denne studieplan er designet til at udruste fremtidige ledere af strafferetspleje til at være kritiske forbrugere af strafferetsforskning.

Fordelene ved en avanceret kandidatgrad inden for strafferet er retfærdige og anerkendes i stigende grad af arbejdsgivere i det centrale Florida og i hele USA. Føderale, statslige og lokale strafferetsmyndigheder drager fordel af en informeret og innovativ arbejdsstyrke, der er opmærksom på de komplekse problemer og problemer, som systemet står overfor uanset geografisk lokalitet. Desuden er kandidaterne i programmet baseret på de seneste teorier og lærer, hvordan disse teorier påvirker hver enkelt individ eller organisation i systemet.

Internationale ansøgere skal være opmærksomme på, at programmet muligvis ikke tilbyder tilstrækkelige on-campus-kurser for F- eller J-visumindehavere. Kontakt programmet for mere information, inden du ansøger.

MS-programmet Criminal Justice tilbyder i øjeblikket begrænsede kurser til ansigt til ansigt. Kontakt programmet for yderligere information.

Bemærk: Criminal Justice (MS) kan være afsluttet fuldt ud online, selvom ikke alle valgfri valgmuligheder eller programforudsætninger muligvis kan tilbydes online. Nyindlagte studerende, der vælger at gennemføre dette program udelukkende via UCF-onlinekurser, kan tilmelde sig en reduktion i campusbaserede gebyrer.

Internationale studerende (F- eller J-visum) skal tilmelde sig en fuldtids kursusbelastning på 9 kredittimer i efteråret og forårssemestrene. Kun 3 af de 9 kredit timer kan tages i et helt online format. For en detaljeret oversigt over tilmeldingskrav til internationale studerende, kan du besøge http://global.ucf.edu/. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte UCF Global på 407-823-2337.

UCF er ikke autoriseret til at levere onlinekurser eller undervisning til studerende i nogle stater. Se statsbegrænsninger for aktuelle oplysninger.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MA i strafferet
  • Online USA
 • Masters of Arts i menneskelige tjenester med vægt i retsmedicinsk adfærdsmæssig sundhed
  • Online USA
 • Master of Science i strafferet, politik og ledelse
  • Richmond, USA
  • Online