Keystone logo
University of Central Lancashire - Cyprus

University of Central Lancashire - Cyprus

University of Central Lancashire - Cyprus

Introduktion

Det bedste fra begge verdener

University of Central Lancashire, Cypern (UCLan Cyprus), ligger i Larnaka, og det er nu i sit niende år af drift. UCLan Cypern er det første filialcampus ved University of Central Lancashire og samtidig et fuldt licenseret universitet på Cypern. En unik og innovativ model
af en cypriotisk og britisk universitetsuddannelseserfaring, akkrediteret af henholdsvis UK Quality Assurance Agency og Cypern Agency of Quality Assurance and Accreditation in Higher Education (CYQAA).

Bygget på et stærkt akademisk grundlag, University of Central Lancashire (UCLan UK), vores moderuniversitet, tæller mere end 190 års historie og regnes blandt de bedste 6,5 % af alle verdensomspændende universiteter af Center for World University Rankings (CWUR) 2020 /21.

UCLan Cypern opererer under UCLan UK's akademiske paraply, og i forlængelse af de seneste politiske ændringer i Storbritanniens udtræden af Den Europæiske Union (BREXIT) betragtes det som et unikt universitet, der bygger bro mellem Storbritannien og Europa med hensyn til forskning, akademiske standarder , eleverfaring og elevudveksling.

Færdiggørelsen af studier ved UCLan Cypern vil resultere i en dobbelt grad (to certifikater) fra de to universiteter, UCLan UK og UCLan Cypern anerkendt ikke kun i Cypern og Storbritannien, men også i Europa og andre steder.

Vores vision

Den strategiske vision for UCLan Cypern er at opbygge et førende, moderne universitet med en global rækkevidde ved krydsfeltet mellem tre kontinenter (Europa, Asien og Afrika), der giver bachelor- og postgraduate-højere uddannelse. UCLan Cypern vil være et universitet, der er anerkendt for sit engagement i den bedste studerendes universitetserfaring, fremragende forskning, innovativ læring og værdifuldt engagement med industri og samfund inden for Cypern, det østlige Middelhav, Mellemøsten og længere væk.

Vores mission

  • Fremme adgangen til excellence, så du kan udvikle dit potentiale
  • Værdsæt og praktiser lige muligheder, gennemsigtighed og tolerance
  • Stræbe for excellence i alt, hvad vi gør: lokalt, regionalt og internationalt
  • Arbejde i partnerskab med virksomheder, samfundet og andre lærere

Placeringer

  • Larnaca

    12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus, 7080, Larnaca

Spørgsmål