Keystone logo
University Of Cumbria MSc i kriminologi, risiko og beskyttelse
University Of Cumbria

MSc i kriminologi, risiko og beskyttelse

Carlisle, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 13.250 / per year *

På campus

* Hjem / EU-studerende: £ 5.040 - Overseas Student: £ 10.500

Introduktion

Hvis du er i en karriere, der adresserer kriminalitetsrelateret skade, eller hvis du ønsker at komme ind på denne vigtige arena, kan vores MSc i kriminologi, risiko og beskyttelse være en ideel mulighed for dig.

Vi vil fokusere på beskyttelse, digital victimisering, rehabiliteringspolitik og praksis samt risiko- og sikkerhedsstyring blandt andre områder. Ud over at forbedre din teoretiske kommando af kriminologi, vil du udvikle avancerede forskningsevner, der er egnede til teoretisk og praktisk anvendelse. Som et resultat vil du være udstyret til at reagere på en række komplekse udfordringer, som professionelle med flere bureauer står over for med det formål at beskytte samfund.

Dette program er tydeligt i sin omfattende analyse af risiko og sikring som kriminologiske problemer. Denne analytiske tilgang er baseret på en anerkendelse af sammenhængen mellem udnyttelse af børn og voksne i fare og efterfølgende krænkende adfærd.

Graduate destinationer

Denne alsidige kvalifikation er nyttig i karrierer, der fokuserer på at reducere kriminalitetsrelateret skade, især i partnerskab med flere agenturer eller partnerskaber inden for samfundssikkerhed. Disse inkluderer: prøvetid og lovovertrædere, politi og offentlig beskyttelse, kommunal social pleje, sundhed, brand og redning samt organisationer, der arbejder i stofmisbrug, husmisbrug, boliger og støtte til ofre.

På politisk og praksisniveau er der en øget anerkendelse af behovet for at udvikle sofistikerede tilgange til kontekstbeskyttelse og risikoreduktion. De specialiseringer, du vil erhverve som en del af kandidatuddannelsen inden for kriminologi, risiko og beskyttelse, vil efterlade dig ideelt placeret til at bidrage til denne udvikling.

Efter dine mestre ønsker du måske at fortsætte din akademiske karriere ved at gennemføre en ph.d. i kriminologi eller en beslægtet disciplin.

142379_pexels-photo-923681.jpeg

Kursusoversigt

Vi tilbyder et stimulerende og udfordrende program, hvor du kan udvikle specialviden og kritisk forståelse af emner relateret til kriminologi, risiko og beskyttelse.

Undervisning og læring finder sted gennem blandet læring med stort online engagement for at imødekomme elevernes behov i en række sammenhænge.

moduler

Obligatoriske moduler

  • Kriminologiske rammer
  • Beskyttelse, risiko og sårbarhed *
  • Avancerede Forskningsmetoder
  • Globale dimensioner af kriminalitet
  • Digital ofre *
  • Sikkerhed og risikostyring
  • Dissertation / Practitioner Research

Valgfrie moduler

  • Rehabiliteringspolitik og praksis *, eller
  • Forhandlet læring

* Fås som et enkeltstående modul, stort set leveret online.

Udvælgelseskriterier

Ansøgere har brug for en eksamensbevis på 2: 2 eller derover Studerende med andre kvalifikationer / og eller relevant praksis kan få adgang til kurset. Kontakt os for yderligere detaljer.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål