Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Dayton School of Education and Health Sciences

University of Dayton School of Education and Health Sciences

University of Dayton School of Education and Health Sciences

Introduktion

Vi på University of Dayton School of Education and Health Sciences er fokuseret på at give eleverne de færdigheder og den viden, der er nødvendige for at ændre verden - og udmærker os inden for uddannelses- og sundheds- og sportsvidenskab. Fra unikke state-of-the-art faciliteter til erfaringsbaseret læring har eleverne utallige muligheder for at få praktisk erfaring og forberede sig på en meningsfuld karriere som underviser eller sundhedsvidenskabelig professionel.

Top 3 grunde til at vælge Education and Health Sciences at UD

1. En værdibaseret tilgang - uddannelse der betyder noget

En uddannelse på UD's School of Education and Health Sciences er solidt forankret i vores katolske, marianistiske værdier. Det betyder, at du bliver en komplet professionel. Du får et godt perspektiv, hvorfra du kan se livet. Du lærer, hvordan du forbinder integritet med innovation, hvilket fører til en givende karriere, hvor du kan bruge dine talenter til det bedste. Og du bliver en global borger med en stærk følelse af moralsk ansvar og en dyb forståelse af din evne til at forme det.

2. En tilpasset uddannelse - du er unik. Din uddannelse bør også være det.

Vil du forfølge en dobbelt dur eller et bifag? At studere i udlandet eller bruge dine færdigheder til at hjælpe dit samfund? For at få real-world uddannelse gennem praktikophold og studerende undervisning? Hos UD kan du tilpasse din uddannelsesplan for at forberede dig til personlig og faglig succes. Din rådgiver og Dekan- og Studenterservicekontoret hjælper dig med at udvikle - og fuldføre - din plan.

3. Et samarbejdende miljø- Et fokus på fællesskab

Hos UD vil du blive opmuntret til at stræbe efter ekspertise, men ikke på bekostning af andre. I stedet for at konkurrere mod andre studerende, bliver du en del af et samarbejdende, imødekommende fællesskab af elever. Her finder du et støttende miljø, hvor du kan stille spørgsmål, udforske dine interesser og forberede dig på en succesfuld fremtid. For at toppe det, vil dine klasser blive undervist af dygtige, engagerede fakulteter - ikke lærerassistenter eller kandidatstuderende.

Placeringer

  • Dayton

    Fitz Hall, Room 618 300 College Park, Dayton, OH, 45469 - 2969, Dayton

Spørgsmål