Keystone logo
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Introduktion

Velkommen til Lerner-forskellen.

I 100 år har Alfred Lerner College of Business

Muligheden er indarbejdet i alt, hvad vi gør. Det er vores forpligtelse at tilbyde dig en meget personlig kombination af klasseværelse, co-curricular, anvendt forskning, mentorskab, skygge, praktikophold og professionelle oplevelser, der vil udfordre dig til at finde det mest inspirerende og opfylder dig

111678_Keystone_profile2.jpg

Hvorfor Lerner

At vælge hvad man skal studere er et af de største beslutninger i dit liv. Hvor du vælger at studere er lige så vigtigt.

På Lerner kan du få mest muligt ud af mulighederne for at lære, forny, forskning og oplev forretning i et af landets vigtigste forretningssteder. Muligheden er indarbejdet i alt, hvad vi gør.

Der er snesevis af grunde til at vælge Lerner College for din business grad, men vores studerende er enige om, at disse fem ting regnede kraftigt med deres beslutning om at vælge Lerner:

1. Unikke muligheder

Praktiske læringserfaringer vrimler i vores erfaringscentre, under praktikophold med topfirmaer og som studerende administrerer Blue Hen Investment Funds $ 2 millioner. Og der er mere end 100 studere i udlandet kurser til undergrads og grads.

2. Vores omdømme

UD og Lerner College er akkrediteret af Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse. De fleste Lerner forretnings- og regnskabsprogrammer er også akkrediteret af AACSB International.

3. Uddannet fakultet

Lerner fakultet pleje om hver elevs succes. De er også fokuseret på stipendium og forskning, der er relevant for deres fagområder og til erhvervsuddannelse.

4. Tilslutninger

Du vil skabe karriere- og netværksforbindelser med succesfulde forretningsledere i Lerners 30.000 stærke alumni netværk og gennem deltagelse i praktikophold, studieklubber og jobsamtaler med topfirmaer.

5. Placering

Mere end 1 million virksomheder, herunder over 50% af alle offentligthandlede amerikanske virksomheder og 64% af Fortune 500, vælger Delaware som deres juridiske hjem. Delaware domstol system sætter præcedenser i corporate governance for hele USA

Erfaringslæring

Mange erhvervsskoler anerkender vigtigheden af at udvikle intellektuelt, følelsesmæssigt og professionelt - inden for og udenfor klasseværelset - men få matcher Lerner for sorten og kvaliteten af praktik, forskning, serviceindlæring og andre erfaringsmæssige læringsmuligheder.

Erhvervskonkurrencer

Lerner-studerende gør en vane med at overskride forventningen fra at vinde PricewaterhouseCoopers (PwC) Udfordringen i 2013 for at vinde den Certified Financial Analyst (CFA) Institute Research Udfordring for Philadelphia-regionen i 2015. Hvert år konkurrerer eleverne i Horn Programmet i Entrepreneurship's Hen Latch start-up funding konkurrence og Carol A. Ammon sag konkurrence.

Konferencer

Som du tjener en business grad, opbygger du også et netværk og får perspektiv takket være konferencer, foredrag og seminarer, der er hostet af Lerner. Højttalere omfatter velkendte virksomhedspræsidenter og hyppigt citerede forskere.

111679_Keystone_profile1.jpg

Karriereforberedelse

Lerner Career Services Center's personale og tjenester hjælper dig med at planlægge din fremtid med praktik- og mentorprogrammer for bachelor- og kandidatstuderende. Unikke muligheder, som Global Enterprise Technology nedsættelse praktik og Graduate Internship Program, sætte Lerner fra hinanden.

Studere i udlandet

University of Delaware studie i udlandet program er rangeret blandt de top 20 i nationen. Lerner College studerende drager fordel af et globalt perspektiv, om de deltager i en bacheloruddannelse, en uges kandidatuddannelse i udlandet eller internationale praktikophold.

Forskning

Få kendskab til fakultet som mentorer og rådgivere, og arbejde med dem i nogle af de mest innovative områder i erhvervslivet. Forskningscentre ved Lerner omfatter: Center for Anvendt Virksomhed

Rådgivning

Lerner Office of Undergraduate Advising og graduate rådgivere for MBA og MS, MS og Ph.D. studerende hjælper dig med at udforske de mange muligheder for at få mest muligt ud af dine muligheder for uddannelse og karriereudvikling.

Studentorganisationer

Vælg mellem en række organisationer, der vil fremme faglig udvikling og opbygge dit netværk. Organisationer omfatter: Hospitality Club, Financial Management Association, Minority Business Student Association, National Association of Black Accountants (NABA), Women in Business, Blue Hen Investment Club, MBA Student Association og andre.

Faciliteter

Uanset om du simulerer hedgefonds strategier eller bemanding en større hotel konference, lægger Lerner dig i centrum af handlingen med state-of-the-art faciliteter.

Mangfoldighed, Egenkapital og Inklusion

Lerner er forpligtet til at skabe forbindelser og fremme dialoger, der understøtter mangfoldighed og egenkapital.

UD's pædagogiske mission er at tilbyde læringserfaringer, der forbereder vores elever til at leve i en stadig mere diversificeret og global verden.

På Lerner byder vi velkommen til at forstå og værdsætte både den fælles og unikke baggrund og talenter, som vi alle tilbyder - studerende, medarbejdere, fakulteter og samfund. Vores mål er at fremme mangfoldighed og integration gennem alle aspekter af livet hos Lerner. Vi deltager i vores indsats for mangfoldighed initiativer på campus-wide.

Placeringer

  • Newark

    Newark, USA

    Spørgsmål