Keystone logo
© Eva Dang
University of Derby

University of Derby

University of Derby

Introduktion

Introduktion

Her på University of Derby mener vi, at alt er muligt. Med en bred vifte af kurser på fundament, bachelor og postgraduate niveau, kan vi hjælpe dig med at få din karriere til en god start. Vi ved, hvor vigtig det er at have den bedste undervisning, og vi er stolte over at blive klassificeret guld i undervisningsevalueringsrammen; men vi tilbyder også så meget mere, med nogle af de bedste universitetsfaciliteter i landet, muligheder for erhvervserfaring og praktisk, praktisk uddannelse for at gøre dine studier relevante for livet efter eksamen. For at hjælpe med at udvide dine horisonter tilbyder vi en bred vifte af muligheder for at studere i udlandet, uanset dit emne - en god måde at opleve en anden kultur på, møde nye mennesker og føje til dit CV.

Faciliteter

Vores hovedcampus ligger i Derby, en højteknologisk by med masser foregår. Campus er spredt på adskillige steder, fra vores vigtigste på Kedleston Road, som også huser vores sportscenter og hovedbibliotek, til One Friar Gate Square, vores specialbygning til lov og kriminologi kurser. Markeaton Street er din base for kunst, teknik og teknologi og kan prale af et nyt STEM Center samt en separat bygning dedikeret til mode og tekstiler. Et kort skridt herfra er den smukt restaurerede Britannia Mill, hvor du kan studere kunst, dans, socialt arbejde eller kreative ekspressive terapier.

Alle vores hjemmesider tilbyder studiepladser og spisesteder til din stilstand mellem forelæsninger. Vi har investeret 200 mio. £ i vores faciliteter i løbet af de sidste ti år, hvilket betyder at du vil lære i hi-tech omgivelser, herunder en mock hospital ward, multi-scene Forensic Training Facility og Bloomberg Financial Markets Lab for at nævne nogle få .

Der er gratis transport mellem steder i Derby, indkvartering og byens centrum, så det er nemt at komme rundt.

Vores Buxton Campus er en førende spa- og wellnessby på kanten af Peak District, en af Storbritanniens travleste nationalparker. Byen er den perfekte beliggenhed for vores gæstfrihed, spa, kulinariske kunst, arrangementer, turisme og udendørs kurser. Vi er baseret i det historiske Devonshire Dome, udstyret med alt hvad du behøver for at gøre dine færdigheder perfekt, herunder højspecifikke køkkener, restauranter og caféer og prisbelønnede kommercielle dagspa.

På Chesterfield finder du den gamle og nye kombination for at skabe state-of-the-art bestemmelse for sygepleje og sundhedspleje kurser. Vi har omdannet den tidligere Chesterfield Girls Grammar School til en moderne, lysgrundlag for dine studier. Blandt dens faciliteter er en spændende Immersive Interactive Simulation Suite, der replikerer virkelige scenarier i et sikkert læringsmiljø.

Studieliv

Vores aktive studentforening organiserer en lang række aktiviteter, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid hos os. Velkommen Fortnight giver dig ikke kun to uger sjovt som du sætter dig ind i universitetets liv.

Klub aftener og fester vil snart få dig til at venner, mens udendørs biografer og åbne mic-nætter giver noget med lidt mere tilbagelænet. Sport er på tilbud på konkurrencedygtige eller sociale niveau, og samfund dækker en række akademiske emner, hobbyer og andre interesser. Unionen er også der for at repræsentere og støtte dig i hele din tid på universitetet.

Derby har et pulserende og kompakt bycenter med mange steder at spise og drikke. Der er biografer, et kunstcenter og et godt valg af underholdning, fra natklubber til at undslippe værelser, trampolining center, en jul skøjtebane, bowling og indendørs golf. Hvis du elsker at shoppe, har det indendørs Intu indkøbscenter et godt udvalg af high street butikker, mens den historiske Cathedral Quarter har nogle flere individuelle butikker og specialbutikker.

Buxton er en roligere by og en god base for udendørs fritidsaktiviteter, perfekt hvis du elsker at gå, klatring, cykling eller kano. Det er også kendt for sin kunst og kulturelle scene, med en populær sommer kunst festival blandt flere arrangementer. Der er et godt udvalg af butikker, barer og restauranter, men det er kun en kort tur til Manchesters lyse lys, hvis du vil have en stor aften - så du kan få det bedste af begge verdener her.

Åbne dage

Vi vil gerne byde dig velkommen til en åben dag. Det er den bedste måde at se universitetet for dig selv og stille alle de spørgsmål du har om kurset, byen og campuserne. Du kan tage en campus tur med de nuværende studerende, gå og tale om det emne, du vil studere, møde studerende og medarbejdere, der kan fortælle dig, hvordan det er at studere her og tage en rundvisning i vores bolig. Der er rådgivning om håndtering, finansiering og studere i udlandet, samt adgangskurser, online studie og andre muligheder.

Åbne dage finder sted hele året - for detaljer se vores hjemmeside.

Placeringer

  • Derby

    Kedleston Road (4,515.61 mi), DE22 1GB, Derby

Spørgsmål