Keystone logo
University of Dundee

University of Dundee

University of Dundee

Introduktion

Oplev din fremtid, og åbn dit sind for de spændende muligheder, der venter dig på et af Storbritanniens mest dynamiske og pulserende universiteter. University of Dundee 's selvstændige campus er dit hjem væk fra hjemmet i en kompakt, venlig og mangfoldig by, der tilbyder alt, hvad du vil finde i en storby.

Dundee flyder over med kunst og kultur, og derfor er det ingen overraskelse, at GQ kaldte os 'Storbritanniens sejeste lille by'. Dundee er også Storbritanniens eneste UNESCO City of Design, og vores ry som et kreativt center vokser. Du kan være i hjertet af det på vores universitet.

Studere hos os

Med over 500 tilgængelige kurser på University of Dundee er vi overbeviste om, at du vil finde det perfekte kursus, der passer til dine interesser, passioner og karrieremål. Studér i faciliteter i verdensklasse, der tilskynder dig til at tænke ud af boksen og have en positiv indflydelse på verden omkring dig.

Fra videnskab og medicin til kunst, design, teknik, business, jura og mange flere. Vores kurser giver dig mulighed for at opbygge en unik fleksibel grad omkring dine ambitioner og specifikke karrieremål.

Campus funktioner

Studenterliv i Dundee

At møde livslange venner og prøve nye oplevelser spiller en stor rolle i studielivet. Udvid din omgangskreds på University of Dundee med foreninger, klubber, sport og mange begivenheder, der vil forbedre din studerendes oplevelse. Dundees pulserende natteliv, pubber, klubber, cocktailbarer og restauranter vil give noget for enhver smag.

Vi har over 240 foreninger og klubber, der imødekommer alle dine interesser og passioner. Fra balsal og salsadans til roning, surfing og meget mere!

1 ud af 7 mennesker i Dundee er studerende, hvilket skaber et travlt studentersamfund i hjertet af byen.

At flytte til en ny by eller et nyt land kan være skræmmende, men på University of Dundee giver vi støtte og vejledning til at hjælpe dig med at gå over til universitetslivet og nå dine uddannelsesmål. Vores supporttjenester og personale står klar til at hjælpe, hvad enten det er til praktisk, personlig, sundhedsmæssig, akademisk eller økonomisk støtte. Vi tilbyder også karriererådgivning fra dag ét til efteruddannelse.

Vores studiebolig på University of Dundee består af omkring 250 selvstændige lejligheder på fem til ti studerende. Alle værelser er for 1 person, komplet med en-suite bad og toilet.

Hver lejlighed har sit eget veludstyrede køkken, spisestue og opholdsrum med adgang til universitetets hurtige Wi-Fi.

Dundee University Students' Association (DUSA) ligger i hjertet af campus, ligesom alle gode fagforeninger tilbydes der mere end blot støtte, du kan finde spisesteder og et supermarked. Tæt på finder du vores idrætscenter med fitnessrum og idrætshaller samt bibliotek.

Vores bolig ligger typisk i gåafstand fra vores hovedcampus. Ansøger du som bachelorstuderende inden deadline, er du garanteret tilbudt et lokale (vilkår og betingelser gælder).

  Stipendier og finansiering

  Vi forstår, at studier i Storbritannien kan være en stor økonomisk forpligtelse, og vi vil gerne hjælpe. Derfor tilbyder vi en række stipendiemuligheder til internationale studerende, der ønsker at studere på University of Dundee , herunder Global Excellence Scholarship på £5.000, som automatisk uddeles til vores mest inspirerende ansøgere. Vores stipendier er forskellige fra region til region, du kan se din berettigelse til disse og finde ud af mere på vores hjemmeside.

  Ranglister

  Daily Mail University Guide 2024

  University of Dundee placerede 26. i Storbritannien i 2024 Daily Mail University Guide.

  Sunday Times Good University Guide 2024

  The Times & The Sunday Times Good University Guide

  Dundee rangerede som nummer 33 i The Times og Sunday Times ligatabeller i deres Good University Guide 2024.

  Gateways to Growth Entrepreneurial Impact Report 2023

  University of Dundee er blevet kåret som det bedste universitet i Storbritannien for at udvikle spinout-virksomheder af Octopus Ventures.

  Den komplette universitetsvejledning 2024

  University of Dundee er blevet rangeret som nummer 4 i Skotland for kandidater.

  Herald Higher Education Awards 2023

  University of Dundee er blevet kåret til Skotlands bedste universitet ved The Herald Higher Education Awards.

  QS World University Rankings efter emne

  University of Dundee er blevet anerkendt som et "globalt center of excellence for Life Sciences & Medicine" i den nyligt udgivne QS World University Rankings efter emne 2022.

  StudentCrowd

  Vi rangerede som nummer 1 i StudentCrowds 5 bedste skotske universiteter 2022

  QS-rangeringer 2022

  University of Dundee har fået en 5-stjernet vurdering af QS Quacquarelli Symonds, den internationale specialist for videregående uddannelser.

  Research Excellence Framework 2021

  84 % af vores forskning blev vurderet som 'verdensledende' eller 'internationalt fremragende' i Research Excellence Framework 2021

  QS World University Rankings 2022

  Vi er et af de 200 bedste universiteter i verden for kandidatbeskæftigelse

  Leiden-ranglisten 2022

  University of Dundee er 34. i verden for den højeste andel af højt citerede publikationer i 2022 CWTS Leiden Rankings.

  University of Dundee er i top 10 over lande, hvor man kan studere i udlandet

  • University of Dundee er blevet kåret som det bedste universitet i Storbritannien for at udvikle spinout-virksomheder af Octopus Ventures
  • University of Dundee er blevet rangeret som nummer 4 i Skotland for kandidater. (2024)
  • University of Dundee er blevet kåret til Skotlands bedste universitet ved The Herald Higher Education Awards
  • University of Dundee er et af verdens 250 bedste universiteter

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge

  Placeringer

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

   Chat with students

   Spørgsmål