Keystone logo
University of Eastern Finland

University of Eastern Finland

University of Eastern Finland

Introduktion

Velkommen til University of Eastern Finland !

University of Eastern Finland (UEF) er det mest tværfaglige universitet i Finland. Vores høje standard for tværfaglig forskning og uddannelse reagerer på globale udfordringer og bygger en bæredygtig fremtid. Vores forskning er rangeret blandt de bedste i verden på flere områder. Vi tilbyder uddannelse i næsten 100 hovedfag, og vi uddanner eksperter til morgendagens skiftende arbejdsmarkedsbehov.

Vores profilområder inden for forskning og uddannelse er:

-Aldring, livsstil og sundhed

-Miljøændringer og bæredygtig brug af naturressourcer

-Kulturmøder, mobiliteter og grænser

- Diversificerende læring og interaktion

Vi er et eftertragtet studiested, takket være vores undervisning baseret på den nyeste forskning og vores mangfoldige akademiske udbud samt vores fleksible studiemuligheder og vores udvalg af bifag frit tilgængelige for studerende. Vi er en pioner inden for kontinuerlig læring.

Studerende, læringsprocesser på højt niveau og elevernes trivsel er kernen i vores aktiviteter. Vi tilbyder vores elever inspirerende, åbne og kontinuerligt udviklende læringsmiljøer: komfortable facilitetsløsninger og moderne digitale miljøer understøtter læring.

Hos UEF har vi også omfattende internationale relationer og er involveret i flere internationale netværk som vores undervisnings- og forskningspersonale, og studerende deltager i forskellige programmer. Derudover har vi indgået bilaterale samarbejdsaftaler med cirka 100 internationale universiteter.

Vores campusser er placeret i byerne Joensuu og Kuopio. Vi er hjemsted for cirka 15.500 studerende og 2.700 medarbejdere.

Placeringer

 • Joensuu

  Yliopistokatu 2 P.O.Box 111, FI-80101, Joensuu

  • Kuopio

   Yliopistonranta,1, 70210, Kuopio

   Spørgsmål