Keystone logo
University of Education Freiburg

University of Education Freiburg

University of Education Freiburg

Introduktion

The University of Education, Freiburg (på tysk: Pädagogische Hochschule, eller PH for korte) blev grundlagt i 1962 og fik universitetsstatus i 1971. Det er den største af seks universiteter Uddannelse i delstaten Baden-Württemberg, som er kendt i hele Tyskland for den høje kvalitet af sin uddannelse.

Der er i øjeblikket 250 akademiske medarbejdere og nogle 5.100 studerende på Freiburg Pædagogiske Universitet. Med sin brede vifte af bachelor- og kandidatuddannelser kurser sammen med læreruddannelsen, universitetet tilbyder fremragende forskningsbaserede første grad niveau kvalifikationer og videreuddannelse suppleret med en stor andel af professionelt ledsaget praktiske og anvendelsesorienterede baserede moduler. Skiftet fra State Examination til Bologna struktur betyder, at Pædagogiske Universitet nu arbejder tæt sammen med Albert Ludwigs University, Freiburg. Den nye Freiburg Advanced Center of Education (FACE) er et forum for samarbejde arbejde i læreruddannelsen og er det centrale fokus for alle centrale aktører. FACE kombinerer Initial Teacher Education, Praksis og efteruddannelse, Uddannelse, Forskning og kvalitetssikring. FACE online campus giver deltagere til lærerfaget med alle de vigtigste oplysninger, reformer, og muligheder for udveksling af ideer, og dermed en plads til at udvikle deres faglige identitet.

Dette samarbejde betyder, at Pædagogiske Universitet dækker læreruddannelsen for alle niveauer: Primær, Sekundær 1 og Sekundær 2. Desuden ofte universitetets internationale / sprog og matematik / naturvidenskab profil fungerer som den afgørende faktor for valget af Freiburg Universitet.

Vigtigste faglige fokusområder

Interkulturel og grænseoverskridende kurser Forskning med vægt på Europa

Denne fokusområde omfatter et stort udvalg af bachelor-og kandidatniveau kurser samt anerkendte forskningsprojekter, der fuldt ud og systematisk udnytter Freiburgs lokaliseringsfremmende fordel.

Vægt på matematik / naturvidenskab i forskning og undervisning

Dette fokusområde omfatter et stort udvalg af kurser samt mange interessante forskningsprojekter drives af universitetet. Desuden diverse kemi, fysik, geografi og matematik "learning labs" forberede de studerende tilstrækkeligt for deres fremtid (praktiske og eksperimentelle) opgaver. Også her teori og praksis er tæt forbundet: eksperimenter i klasser, fx som en del af NAWIlino projektet give de studerende indsigt i hverdagen af ​​en lærer. Involvering i aktuelle forskningsprojekter giver et indtryk af, hvad det vil sige at lære ved at opdage: for eksempel mascil EU-projektet (forsknings- og opdagelse-baseret i klasseværelset), eller projektet MATHElino (forskning lære processen med børnehavebørn og primære skolebørn ).

Andre funktioner i Freiburg Universitet

Målrettet fremme af unge forskere

Forskellige ph.d.-programmer og en lang række andre (europæiske) forskningsprojekter fremmer en bred vifte af unge forskere. Bortset fra ovennævnte program, disse omfatter forskningsprogrammet "Learning for vidensamfundet", "Task-baserede læring og undervisning" og "at kunne forklare". I alt kører University ca.. 90 forskningsprojekter. Dette giver den Freiburg Pædagogiske Universitet en nøgleposition i Baden-Württemberg i fremme af unge forskere.

Mere end at studere

Endelig Universitetet prale med en lige så ambitiøs og varieret kulturliv campus liv. Universitetet byder på mange muligheder for kreativ aktivitet: University kor, orkester, big band, sportsaktiviteter, en litterær værksted, drama grupper på tysk, engelsk og fransk, og campus radiostation, for blot at nævne et par stykker.

Placeringer

  • Freiburg

    Pädagogische Hochschule Freiburg University of Education Kunzenweg 21 , 79117, Freiburg

    Spørgsmål