Keystone logo
University of Evansville

University of Evansville

University of Evansville

Introduktion

Om University of Evansville

Etableret i 1854 er University of Evansville blevet anerkendt over hele kloden for en rig tradition for akademisk ekspertise og et pulserende campussamfund. Som et af færre end 50 universiteter i verden, der bliver udpeget som et Ashoka Changemaker-campus, bliver studerende på UE inspireret og opmuntret til at skabe positive forandringer og transformere deres egne fællesskaber. UE tilbyder mere end 75 studieområder samt virkningsfulde studier i udlandet, hvilket giver eleverne mulighed for at udvikle færdigheder, viden og selvtillid til en succesfuld og tilfredsstillende fremtid.

Vurderet som #1 studie i udlandet af BestCollegeReviews.org, UE tilbyder et semester-langt studie i udlandet på Harlaxton College, beliggende i Grantham, England. Studerende kan fortsætte med at forfølge deres UE-grad med fordel af fordybende oplevelser og interkulturel læring på dette landlige, victorianske herregård.

Mission og kerneværdier

Mission statement

At give hver studerende mulighed for at tænke kritisk, handle modigt, tjene ansvarligt og leve meningsfuldt i en verden i forandring.

Kerneværdier

Integritet
Vi fremmer akademisk og personlig integritet for at etablere en kultur af tillid. Akademisk integritet begynder med, at alle studerende lover at overholde vores æreskode og strækker sig til fakultet, personale og administration, der overholder vores adfærdskodeks. Det kulminerer med en forventning om professionalisme, gennemsigtighed og respekt i alle interaktioner. Personlig integritet inkluderer at øve informeret, etisk beslutningstagning og respektere andres ideer, rettigheder, grænser og tro. Hvert medlem af vores samfund er ansvarlig og parat til at handle som en ansvarlig verdensborger.

Innovation
Vi anerkender værdien af tværfagligt teamwork, kreativ problemløsning, global nedsænkning og læringsoplevelser i ind-og udland. Vi anerkender værdien af at lære fra fiasko. Vi har frihed, fleksibilitet og motivation til at skabe oplevelser, der hjælper vores studerende med at tænke kritisk og handle modigt. Hvert medlem af vores samfund udfordres til at opdage nye løsninger på moderne problemer og at blive en katalysator for fremskridt.

Intellektuel nysgerrighed
Vi stræber efter at udvikle livslange elever. Vi introducerer studerende til en række ideer, der skærper eksisterende interesser og vekker latente. Vi udfordrer de studerende til at strække sindet, mens de støtter dem med stærkt fakultetsengagement. Forskning, oplevelsesmæssig læring og samfundsopgave fremmer intellektuel nysgerrighed, mens eksponering for nye ideer og teknologier udvider vores studerendes syn på verden og hvad der måtte være muligt.

Inkluderende samfund
Vi værdsætter åbenhed og samarbejde og anerkender, at inkludering fører til personlig vækst. Vores forpligtelse til aktivt at fremme en bred vifte af kulturer og perspektiver afspejler de egenskaber, der kræves for at trives i et stadig mere globalt samfund. Universitetet demonstrerer og drager fordel af inkludering ved at byde alle velkommen.

Uddannelse for hele personen
Vi dyrker intellektuel, moralsk, social, fysisk, følelsesmæssig og åndelig velvære gennem engagement og opdagelse. Vi værdsætter de liberale kunst, videnskaber og professionelle programmer som veje til intellektuel og personlig vækst, og vi tilskynder til integration af viden på tværs af disciplinære linjer. Vi fremmer engagement i organisationer, programmer og samfundet som essentielt for personlig udvikling. Vi udstyrer enkeltpersoner til at undersøge deres verden, artikulere deres værdier og udvikle den nødvendige karakter for at leve sunde liv med mening og formål.

Vision Statement

University of Evansville - et førende privat universitet i Midtvesten - anerkendes nationalt for at udvikle studerendes personlige og faglige kompetencer, dyrke kritiske og kreative tænkere og producere etiske, globale borgere, der er udstyret til at trives i en verden af kompleksitet og forandring. Vi opnår dette ved at tiltrække og fastholde talentfulde og motiverede studerende, der lykkes inden for et mangfoldigt, støttende og bæredygtigt miljø.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Evansville

    1800 Lincoln Avenue, 47722, Evansville

    Spørgsmål