Keystone logo
University of Florence

University of Florence

University of Florence

Introduktion

University of Florence går tilbage til Studium Generale, som blev oprettet af den florentinske republik i 1321. Det har haft meget berømte lærde (Galileo Galilei) og professorer samt de to seneste italienske premierministre (Giuseppe Conte og Mario Draghi). Først i 1923 fik universitetet imidlertid sit egentlige navn og blev omdannet til et moderne omfattende universitet med sine 21 afdelinger og 10 skoler.

Unifi tilbyder 127 bachelorgrader, 57 kandidatgrader, 9 langcyklusgrader, 24 ph.d.-uddannelser og over 50 specialiseringsskoler. Blandt disse programmer er over 40 internationale: 10 undervises på engelsk og 31 med dobbelt- eller fællesgrader. Inden for de fleste uddannelser udbydes kurser på engelsk.

Unifi er et af de mest populære universiteter for Erasmus-studerende (over 900 indkommende om året) og er en del af EUniWell, en European Universities Alliance. Netværket har identificeret fire nøgleområder for forskning og undervisning, tæt knyttet til FN's bæredygtige udviklingsmål.

University of Florence er et af de vigtigste italienske offentlige universiteter og har et stærkt internationalt kald. Det fremmer samarbejde med akademiske og forskningsinstitutioner over hele verden og byder udenlandske lærere, forskere og studerende velkommen til at fremme kulturel og videnskabelig internationalisering. Til dette formål fremmer universitetet gennem sine afdelinger og skoler gæstfriheden hos højt kvalificerede gæster fra hele verden.

Desuden er der traditionelt særlig opmærksomhed på udviklingen af samarbejdsrelationer med udenlandske universiteter og til internationaliseringsprocessen, som er blevet et strategisk og dominerende aspekt af universitetets liv inden for forskning, undervisning, tilrettelæggelse af uddannelser, mobilitet af universiteter. lærere, forskere og studerende.

Af disse grunde kvalificerer University of Florence sig selv som en af de privilegerede destinationer for internationale gæster.

Velkomstservice

Velkomstservicen hjælper internationale studerende, ph.d.-studerende, stipendiater, forskere og professorer, der er vært ved University of Florence inden for specifikke europæiske eller internationale projekter, med at finde passende bolig i byen.

Velkomstservicen kan booke gæsterne i universitetsboliger og andre lokale overnatningsfaciliteter og giver information på online platforme til at finde bolig.

Studerer i Firenze

Et hundrede og seksogfyrre gradskurser (første og andet niveau og enkelt-cyklus), hvoraf 15 er på engelsk, organiseret i 10 skoler, en samlet befolkning på omkring enoghalvtreds tusind tilmeldte, hvoraf en fjerdedel kommer fra lande uden for regionen . University of Florence er et stort universitet, med en meget bred vifte af kurser, der spænder over alle fagområder. Der er over ni tusinde kandidater hvert år i Firenze. Desuden er procentdelen af florentinske kandidater i arbejde et år efter endt uddannelse over landsgennemsnittet ifølge Almalaurea-data.

Visumkrav

Indrejseprocedurerne varierer afhængigt af ansøgerens nationalitet, bopælsland, formålet med rejsen og opholdets længde.

For detaljerede og specifikke oplysninger, besøg venligst universitetets hjemmeside:

 • Internationale studerende
 • Ph.d.-studerende
 • Internationale akademikere

Inden din afrejse til Italien anbefaler vi kraftigt at konsultere de respektive offentlige myndigheders websteder eller kontorer for fuldstændig, officiel og opdateret information.

Stipendier og finansiering

Der er flere muligheder for at få økonomisk hjælp til at forfølge en akademisk karriere på University of Florence .

Incitamenter og økonomisk støtte til studerende

 • Deltidsarbejde
  Til stillinger på biblioteker, museer og andre universitetsservicecentre
 • Tilskud til vejledningsaktiviteter
  At yde faglig støtte til studerende
 • Skatter og afgifter tilbagebetalinger og andre økonomiske fordele
  Tilbydes til specifikke programmer af særlig national og europæisk interesse for at fremme tilmelding
 • Studerende med international beskyttelse:
  Adgang og støtte til studerende, der søger asyl og international beskyttelse
 • Universitetskorridorer for flygtninge - UNICORE-projekt
 • DSU Toscana (link til en ekstern hjemmeside)
  Offentlige udbud vedrørende stipendier til studerende udbudt af DSU, den regionale styrelse for retten til universitetsuddannelse. Procedure for studerende uden for EU

Studenterklæringer

Placeringer

 • Florence

  Piazza di San Marco, 4, 50121, Florence

Spørgsmål