Keystone logo
University of Florence Master i Natural Ressource Management for Tropical Rural Development
University of Florence

Master i Natural Ressource Management for Tropical Rural Development

Florence, Italien

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Fødevare- og vandsikkerhed, klimaændringer, adgang til landbrugsmarkeder, land grabbing, bevarelse af biologisk og kulturel mangfoldighed og valorisering af lokale traditioner er nogle af de store problemer, der påvirker udviklingen i landdistrikterne i tropiske og subtropiske områder. Graden af intensivering og miljøpåvirkningen af de forskellige mulige løsninger til at imødegå disse problemer skal nøje overvejes fra sag til sag.

Moderne teknologier kan bringe en konsekvent stigning i produktiviteten på avancerede områder; Samtidig kan dyre teknologier med høj miljøbelastning ikke foreslås i marginale områder, hvor bæredygtige løsninger i stedet kan implementeres med reducerede omkostninger og kan baseres på den videnskabelige modernisering af lokale traditioner.

Kursets identitet

MSc (Master of Science) i Natural Resources Management for Tropical Rural Development ved University of Florence fremmer forskning og faglig uddannelse inden for sektorerne moderne og bæredygtigt landbrug, jord- og vandforvaltning, skovbrug og dyrevidenskab og identificerer som et præferenceområde for gribe ind i små og mellemstore landbrug i den sydlige del af verden, uden at negligere teknologisk avancerede former for interventioner i landdistrikter, der garanterer den miljømæssige, økonomiske og sociale bæredygtighed og respekten for lokalbefolkningen.
Kurset varer to år: et fælles første år og et andet år dedikeret til en af de to læseplaner 'Landbrugsproduktion' og 'Land og Vand'.
Undervisningen afholdes på engelsk i et inkluderende miljø fyldt med intens kulturel udveksling mellem udenlandske og italienske studerende.
Udarbejdelsen af den eksperimentelle afhandling involverer en periode med felt- og/eller laboratoriearbejde, herunder en mobilitetserfaring i tropiske udviklingslande.

Mission

Missionen for MSc er uddannelse og træning af agronomeksperter inden for de tekniske og videnskabelige områder inden for fødevareproduktion, miljøbevarelse, udvikling af landdistrikter og forvaltning af jord og vand.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål