Keystone logo
University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

Introduktion

The University of Fribourg er et sted, hvor læring, forskning, beskæftigelse og arrangementer hele ske på samme tid. Den innovative kraft gør det en vigtig motor i den kommercielle og kulturelle liv i regionen. Da det tiltrækker studerende og forskere fra alle dele af Schweiz og fra hele verden, den har formet livet i den tosprogede by Fribourg, siden det blev grundlagt i 1889. Dens brede vifte af kursustilbud, sammen med sin behagelige størrelse, gør University of Fribourg et sted, hvor tværfaglige og personlige kontakter er dagens orden.

Multilingual og personlige The University of Fribourg omfatter fem fakulteter, hvor folk studere, undervise og forskning. Disse er Kunst og humaniora, videnskab, økonomi og samfundsvidenskab, jura og teologi. Samt disse er der mange tværfaglige institutter og videncentre. De cirka 10.000 studerende i bachelor, master og ph.d.-programmer modtager førsteklasses personlig støtte fra mere end 800 professorer, lektorer og forskningsassistenter. Personlig kontakt i læring og undervisning Der lægges stor vægt på direkte kontakt mellem underviserne og de studerende, fordi vi mener, at det er den optimale måde at fremme udviklingen af ​​den enkelte.

Tosprogede undersøgelser: enestående i Europa Som den eneste tosprogede universitet i Schweiz, University of Fribourg tilbyder en bred vifte af uddannelser i fransk, tysk eller begge. Der er også en række kurser med et internationalt aspekt, som udbydes på engelsk. Sprog er ikke kun studeret her, men de er en del af hverdagen i universitetsverdenen.

Centres of excellence Med deres arbejde i videncentre og om forskningsprojekter, vores engagerede forskere hele tiden bidrager til at udvide horisonten for viden i alle discipliner. Dermed bliver deres opmærksomhed konstant fokus på at løse samfundets nuværende og fremtidige udfordringer. The University of Fribourg nyder også en fremragende internationalt ry inden for forskning. Udover en lang række forskningsprojekter finansieret af SNSF, University er vært for en Nationale Center for Kompetence i forskning (NCCR) samt en række tværfaglige Centres of Research.

En universitetsby "par excellence" Medlemmerne af universitetet samfund kommer fra 110 lande og gøre Fribourg med sine 40.000 indbyggere en universitetsby "par excellence". Ud over de to vigtigste placeringer af Misericorde og Pérolles, er der mange andre universitetsbygninger spredt over hele byen.

Afstandene er korte, således at hele Fribourg bliver så at sige, en campus. Kombinationen af ​​sin middelalderlige arv og dens animerede livet som studerende formidler en uforlignelig charme til denne by af hertugerne af Zähringen.

Placeringer

  • Fribourg

    University of Fribourg Av. de l'Europe 20 CH-1700 Fribourg, , Fribourg

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål