Keystone logo
University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)

Introduktion

HISTORIE

I 1471 takket være en Bull of Pope Sixtus IV kan Republikken Genova give grader. I 1670 blev Jesuit Universitet grundlagt, og under det franske imperium er det fusioneret til det kejserlige universitet i Paris. Efter Napoleons fald er det igen inden for kongeriget Sardinien. I indgangen til Universitetspaladset er der buste af Mazzini, Garibaldi, Mameli og Bixio, der sammen med genæske professorer som Cesare Cabella og Cesare Parodi deltog modig i Risorgimentos bevægelser. Universitetet i Genova har en ledende rolle i den nuværende reform af universitetssystemet, med en ny statut trådt i kraft den 29. december 2011.

IDENTITET

Universitetet i Genova præsenterer omkring 300 kurser - herunder efter-lauream-kurser - organiseret i overensstemmelse med de unges ønsker og holdninger, idet man overvejer vigtigheden af høj kvalifikation og med en dimension baseret på arbejdsmarkedets krav på europæisk og i mange tilfælde - globalt plan. Universitetet i Genova er Universitetet i Ligurien, da det er til stede på hele det regionale område med uddannelsescentre også i Savona, Imperia og La Spezia.

Universitetet tilbyder de studerende en solid kulturel og videnskabelig uddannelse og giver dem mange instrumenter til at møde den faglige fremtid. Det giver reelle muligheder for integration mellem teori og praksis, også gennem stadier med institutioner og virksomheder og uddannelsesperioder i udlandet. Der er mange forskellige former for samarbejde og samarbejde med udenlandske universiteter og institutioner, der tillader en høj mobilitet af professorer og studerende fra og mod fremmede lande. Universitetet i Genova lægger stor vægt på kvaliteten af undervisning og forskning, da dette er et grundlæggende element for at sikre den videnudvikling, der er grundlaget for reel innovation og konkurrenceevne.

Forskning gør det muligt at nå resultater af anerkendt prestige også på internationalt plan og udvikle ekspertise. Hvad angår undervisning, forbedrer det relationelle mønster mellem studerende og professorer gensidigheden af relationerne og en åben og fleksibel læringsindstilling ved hjælp af de nye computerværktøjer: e-læringsplatforme, tilgængelighed for handicappede til universitetets websted, 7 akademipunkter (klasseværelser til afstand læring distribueret på det regionale område).

I samarbejde med Regional Agency for Education Services and Job (Agenzia Regionale per i Servizi Educativi e per il Lavoro - ARSEL) og regionen Liguria ansøgte Genova Universitet sig om at forbedre ikke -hjemmehørende studerendes velkomst og deres livsvilkår gennem betydelige investeringer i legater og overnatninger i en by, der er mere og mere dynamisk og fuld af kulturelle udfordringer.

Placeringer

  • Genoa

    Via Balbi 5, 16126 Genova, 16126, Genoa

Spørgsmål