Keystone logo
University of Georgia - Franklin College of Arts and Sciences

University of Georgia - Franklin College of Arts and Sciences

University of Georgia - Franklin College of Arts and Sciences

Introduktion

Hjertet i UGAs liberale kunsts læringsmiljø, Franklin College of Arts and Sciences giver undervisning i enhver klassisk disciplin og alle grene af empirisk undersøgelse. Kritiske tænkningsfærdigheder, fra sprog og litteratur til biologiske videnskaber, bygger grundlaget for enhver profession, da de giver eleverne mulighed for at være informerede, engagerede borgere.

De første klasser blev undervist i 1801, og i 1806 blev den første permanente murstensbygning bygget og fik navnet Franklin College til ære for Benjamin Franklin. I dag er denne bygning kendt som Old College, og forskningen, stipendiet og kreative output fra Franklin-studerende og fakulteter i mere end 80-graders programmer sætter tempoet for et dynamisk læringsmiljø på statens flagskibsinstitution.

Fakta

Kursusvalg

Vores 30 afdelinger tilbyder kurser inden for en bred vifte af karrierer og erhverv, og vores introduktionskurser opfylder kravene til at understøtte alle akademiske uddannelser på UGA.

Kredit timer

Franklin College producerer regelmæssigt næsten halvdelen af de samlede kredittimer optjent på universitetet.

Flersproget

Vores fakultetsmedlemmer tilbyder undervisning på 23 sprog, inklusive arabisk, kinesisk, fransk og mere.

Kapacitet

Franklins 30 programmer, centre og institutter udnytter tværfaglig ekspertise på tværs af UGA-campus til at opbygge forskningskapacitet og instruktionsmuligheder.

Vision, værdier og mission

Vision

At realisere de liberale kunsters og videnskabers magt til at forme globalt lederskab og det større gode i en bæredygtig fremtid.

Værdier og mission

Franklin College uddanner de bedste studerende fra alle baggrunde. Vi tilbyder en stringent og relevant uddannelse til en bred vifte af studerende, og udvider perspektiverne for at opbygge tillid og karakter, når eleverne engagerer sig i viden og forbereder dem til varige bidrag til Georgien og verden.

Franklin College dyrker kreativitet og engagerer sindets liv. Undervisning i en mangfoldighed af discipliner, billedkunst og scenekunst ved siden af den traditionelle liberale kunst og videnskab, uddyber vores forståelse af vores verden, vores historier og vores kulturer; driver kritisk tænkning og empati som et middel til at forstå naturens forviklinger og forestille sig nye systemer og teknologier; og beriger samfund på campus, i staten Georgia og rundt om i verden.

Franklin College investerer i forskning og undervisning for at forstå og forbedre verden. Forskere inden for alle discipliner former fremtiden. Kreativitet og kritisk tænkning giver næring til lokale, regionale og globale løsninger – og informerer fremtidige generationer med ansvar, generøsitet og åbenhed.

Franklin College forbedrer vores verden. Vores kandidater engagerer sig i en global tankegang på menneskelig skala, fra landlige samfund til bymiljøer; vores forskning har en direkte indvirkning på offentlig politik og service til samfundet; og vores studerende og fakultet bidrager til lokale og globale samfund gennem servicelæring og partnerskaber, opnår ved at give, lære ved at deltage.

Franklin College forbereder den næste generation af globale ledere. Vi forbereder UGA-studerende med den viden og integritet, der er nødvendig for ansvarlig statslig, national og international ledelse med kraften i tværfaglig ekspertise og nødvendigheden af samarbejde. At tilpasse præ-professionel træning med sprogundervisning, område- og etniske studier, studier i udlandet og international udveksling af studerende og bachelor-forskningspartnerskaber skaber varig indflydelse fra de forskellige nationale og internationale perspektiver på vores fakultet i verdensklasse.

akademikere

Brede akademiske programmer

Dagens Franklin College omfatter 30 afdelinger i fem afdelinger: Fine Arts, Social Sciences, Biological Sciences, Physical and Mathematical Sciences, and the Humanities. De fem mest populære bachelorstudier på UGA – biologi, psykologi, engelsk, kunst, historie – er alle placeret på Franklin College. Ud over at uddanne flere studerende end nogen anden college på campus, tilbyder Franklin College 84 kandidatgrader og certifikater i 42 studieretninger.

Hovedfag og grader

Franklin College of Arts and Sciences er portalen til en uforglemmelig kollegial oplevelse. Studerende kan vælge mellem mere end 80 bacheloruddannelser i 60 enheder.

Vores akademiske enheder

Franklin College er det ældste, største og mest akademisk mangfoldige college ved University of Georgia. Vores uddannelses- og forskningsprogrammer omfatter hele spektret af discipliner inden for kunst, humaniora, fysisk, matematisk, biologisk og samfundsvidenskab.

Rekruttering af fakultetet

Franklin College of Arts and Sciences tilbyder en stringent uddannelse for en bred vifte af højtpræsterende studerende på UGA, hvilket nødvendigvis betyder, at tiltrække ekstraordinære fakulteter fra hele USA og verden.

For at uddybe vores forståelse af vores verden, vores historier og vores kulturer, investerer kollegiet i undervisning i alle discipliner for at fremme en global tankegang, der også er tilpasset den menneskelige skala. Vores forskning har en direkte indflydelse på offentlig politik og diskurs. Og vores studerende og fakultet bidrager til lokale og globale fællesskaber gennem servicelæring og partnerskaber - opnår ved at give, lære ved at deltage.

Statistik

Tilmelding

 • Bachelor: 9,542
 • Uddannet/professionel : 1,842
 • I alt: 11,384

Antal fakulteter

 • 860 fuldtid;
 • 630 fastansættelse eller fastansættelse med spor.

  Campus funktioner

  Franklin Residential College eller "FRC", der har til huse i den nyrenoverede Rutherford Hall, er UGA's første bofællesskab. Som noget helt unikt for FRC bor der en familie af medarbejdere i Rutherford, som regelmæssigt tager imod studerende i deres hjem til intellektuelle, sociale og kulturelle arrangementer. Under ledelse af vores fakultetsdirektør er FRC et kollegium, der styres af de studerende, og som er modelleret efter kollegier på mange Ivy League-institutioner for at give en følelse af et lille kollegium på et stort universitet. I løbet af de næsten 20 år, FRC har eksisteret, er FRC blevet hjemsted for tusindvis af studerende, der hvert år optager en blanding af førsteårsstuderende til seniorstuderende på programmet. Studerende med et hvilket som helst hoved- eller bifag inden for Franklin College of Arts and Sciences kan ansøge om at blive medlem af FRC.

  De planlagte arrangementer i 2021-22 omfatter serviceprojekter, akademiske arrangementer, sociale sammenkomster og en tilbagevenden af vores Fall Break-tur til Sapelo Island.

   Alumni Statistik

   Placeringer

   • Athens

    346 Brooks Hall, University of Georgia, GA 30602, Athens

    Programmer

    Spørgsmål