Keystone logo
University of Gibraltar

University of Gibraltar

University of Gibraltar

Introduktion

Vores mission

Universitetets hovedopgave er at imødekomme aktuelle samfundsmæssige behov samt skabe personlige og faglige futures gennem udøvelse af uddannelse, uddannelse og forskning.

Det er forpligtet til undervisning og læring af høj kvalitet, verdensledende forskning, akademisk frihed og bæredygtig udvikling af Gibraltar og regionen. Partnerskaber med erhvervslivet, regeringen, velgørende fonde, sundhedsvæsen og uddannelsesinstitutioner ligger i centrum for universitetets mission.

128663_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

"Vi er en ny type universitet. Ambitiøs og tilpasningsbar, vi bygger en institution, der skaber en mulighed for vores studerende, kandidater og dem, der arbejder med os ", professor Catherine Bachleda, fungerende vice kansler, University of Gibraltar

 • Små klassestørrelser: Vi er stolte af vores størrelse. At være et lille universitet giver os mulighed for at tilbyde vores studerende en lærerig oplevelse, der er noget andet. Vores mindre klassestørrelser tillader en mere personlig tilgang til undervisning og giver dig plads til virkelig at udforske et emne. Du vil være mere end bare en anden studerende, du vil være en værdsat del af UniGib-samfundet.
 • Ekstracurricular aktiviteter: Mens en studerende handler om at studere, handler det også om at have det sjovt, opbygge venskaber og deltage i nye oplevelser. Uanset om du er i eventyr, historie, sport, natur, levende musik, natteliv eller bare nyde en dag på stranden, har Gibraltar det hele. Dens mangfoldige multikulturelle, imødekommende samfund gør det til et helt unikt sted at bo i og udforske.
 • Udkanten faciliteter: Vores Europa Point Campus ligger på Gibraltars sydligste punkt og har førende faciliteter, der er designet til at forbedre og berige din læringserfaring. Huset ligger inden for en victoriansk arsenal, kombinerer campus unikke historiske træk med moderne arkitektur og de nyeste teknologier til at skabe skræddersyede rum til støtte for din læring.
 • Gibraltar er din campus: Gibraltars livlige økonomi og unikke beliggenhed på et kulturelt, historisk og biogeografisk korsvej gør det til det perfekte sted at skabe forbindelser, få en meningsfuld erhvervserfaring og tilføje et unikt referencepunkt til din undersøgelse. Dens rige historie kombineret med et dynamisk 'can-do' samfund giver et indbydende, sikkert og åbent miljø, hvor man kan lære og leve.
 • International påvirkning: Vores netværk og indflydelse strækker sig langt ud over Gibraltar. Som studerende kan du få adgang til et internationalt ekspertfællesskab, foreninger og institutioner, som vil påvirke din undersøgelse positivt. Ud over gode akademiske forbindelser kan du også få fat i Gibraltars livlige økosystem i internationale virksomheder. Nogle af verdens førende virksomheder opererer fra Gibraltar, hvilket betyder, at du aldrig vil være i stand til at gå ud og netværk.
 • Arbejdsplads klar: Arbejdskraft og faglig udvikling er kernen i det, vi gør. Vi ønsker at udvikle kandidater, der er klar til arbejdspladsen, så vi har opbygget relationer til industrien på lokalt og internationalt plan. De fleste af vores vejledere og undervisere praktiserer branchefolk, deres "live" -oplevelse af industristandarder oversætter deres tilgang og gavner vores studerende. Arbejdsophold løber gennem vores bacheloruddannelser, hvilket betyder at du får de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for at få arbejde, når du graduerer.
 • Forskning, der betyder noget: Vores forskning dækker brede Gibraltar og / eller Middelhavsrelaterede temaer. Vores to specialinstitutioner, Institut for Gibraltar og Middelhavsstudier og Institut for Livs- og Jordvidenskab er vitale grene til vores forskningsmiljø, der yder støtte og ekspertviden på en række af vores associerede campusser, herunder Garrison Library, Gibraltar Museum, og Gibraltar Botaniske Have.

128667_photo-of-woman-using-laptop-3194518.jpg

Campus funktioner

Avancerede faciliteter: Vores Europa Point Campus er placeret på Gibraltars sydligste punkt og har avancerede faciliteter designet til at forbedre og berige din læringsoplevelse. Campus, der ligger i et victoriansk våbenhus, blander unikke historiske træk med moderne arkitektur og de nyeste teknologier for at skabe skræddersyede rum til at understøtte din læring.

  Placeringer

  • Gibraltar

   University of Gibraltar Europa Point Campus Gibraltar GX11 1AA, GX11 1AA, Gibraltar

  • Gibraltar

   Europa Point Campus, GX11 1AA, Gibraltar

  Spørgsmål