Keystone logo
University of Gibraltar Master i miljøvidenskab & Klimaændringer
University of Gibraltar

Master i miljøvidenskab & Klimaændringer

Gibraltar, Gibraltar

1 Years

Engelsk

Fuldtid

31 May 2024

Sep 2024

GBP 8.500 / per year *

På campus

* i 2023 vil de internationale gebyrer og EU-gebyrer være de samme som de hjemlige gebyrer

Introduktion

Grønne færdigheder er afgørende for overgangen til en grøn økonomi. Dette tværfaglige fuldtidsprogram, der er designet og leveret af akademikere og videnskabsmænd og i samarbejde med lokale interessenter, blander teoretiske studier med praktisk, feltbaseret arbejde. Du vil dække specialiserede fagområder og få de færdigheder, der er nødvendige for at løse de komplekse problemer, der er forbundet med bæredygtig udvikling af økosystemer på land og i kystnære områder.

De overordnede mål med MSc Environmental Science & Climate Change-programmet er at opkvalificere kompetente, erfarne miljøkonsulenter og -ledere for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter virkelig tværfaglige kandidater inden for den voksende miljøsektor. Områder med særligt behov for kvalificerede kandidater er "grøn økonomi", forvaltning af miljø og vilde dyr og planter, områdebaserede værktøjer, miljømæssig og biologisk bevaring, tilpasning til klimaændringer og reduktion af katastroferisici i økosystemerne.

QAA Global akkreditering

Universitetet er glad for at have opnået global akkreditering fra Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA), Storbritanniens uafhængige kvalitetsorgan og en global leder inden for kvalitetssikring af videregående uddannelser. "Ved at opnå QAA's globale akkreditering har universitetet vist, at det er i overensstemmelse med international bedste praksis." Vicki Scott, administrerende direktør for det britiske kvalitetssikringsagentur (QAA).

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål