Keystone logo
University of Groningen

University of Groningen

University of Groningen

Introduktion

University of Groningen

University of Groningen er et top 100 forskningsuniversitet med et globalt udsyn. Vi er i øjeblikket rangeret 75. i Times Higher Education-ranglisten og tilbyder over 30 engelskunderviste bacheloruddannelser og over 125 kandidatuddannelser . Universitetet blev grundlagt i 1614 og er et af de ældste forskningsuniversiteter i Holland. Vi er et virkeligt internationalt universitet med over 36.000 studerende og 9.000 internationale studerende fra over 120 forskellige nationaliteter.

Hvorfor vælge Groningen?

Uddannelse i topkvalitet : University of Groningen tilbyder et varieret udvalg af interessante, højt respekterede uddannelser. Som studerende får du supervision af høj kvalitet og har mange muligheder at vælge imellem. University of Groningen er blevet tildelt kvalitetsmærket 'Bedste traditionelle universitet i Holland'.

Top-notch forskning: Vi er blandt de bedste forskningsuniversiteter i Europa. I 2016 vandt vores professor Ben Feringa Nobelprisen i kemi. Universitetet udfører banebrydende og samfundsrelevant forskning, og vores forskning bygger bro mellem discipliner.

Levende studieliv : Groningen er en pulserende studenterby. Dens befolkning har den laveste gennemsnitsalder i Holland. Hver fjerde af de 200.000 indbyggere er studerende. Studerende kan ses overalt: studerer i parken, nyder nattelivet og arbejder forskellige deltidsjob. Groningen er en sikker og grøn by at bo i og blev valgt som en af de lykkeligste byer i Europa.

400 års omdømme : University of Groningen har en rig historie og et fremragende ry. Mange meget talentfulde mennesker i en række forskellige discipliner har studeret eller arbejdet på universitetet i løbet af de 400 år, det har eksisteret, herunder fire nobelprisvindere, den første kvindelige universitetsstuderende i Holland, den første kvindelige underviser, den første hollandske astronaut og den første præsident for Den Europæiske Bank.

Virkelig internationalt : Vi er kendt for vores store internationale samfund. Næsten 6.000 internationale studerende studerer årligt i Groningen fra over 120 lande. At bo i Groningen uden at tale hollandsk er ikke et problem; du vil være i stand til at bestille mad, shoppe tøj og endda tage sportsundervisning på engelsk. University of Groningen har stærke internationale forbindelser, hvilket betyder, at du nemt kan bruge en del af din uddannelse på at studere i udlandet. Vi tilbyder også flere unikke internationale kandidatuddannelser i samarbejde med andre store europæiske universiteter.

Bacheloruddannelser

Vi tilbyder over 30 engelskunderviste bacheloruddannelser . Ni af vores bacheloruddannelser har fået kvalitetsmærket " Topuddannelsen ".

Kandidatuddannelser

I øjeblikket tilbyder University of Groningen over 125 engelskunderviste masteruddannelser , hvoraf 18 er bedømt som "Topbedømte program" i Holland.

fakulteter

Forskning og uddannelse på University of Groningen er organiseret inden for 11 forskellige fakulteter. Disse fakulteter er:

Fakultet for Økonomi og Erhverv
Det Adfærds- og Samfundsvidenskabelige Fakultet
Det Teologiske og Religionsvidenskabelige Fakultet
Det kunstfaglige fakultet
Det Medicinske Fakultet
Juridisk Fakultet
Det rumvidenskabelige fakultet
Det Filosofiske Fakultet
Det Naturvidenskabelige og Tekniske Fakultet
University College Groningen
Campus Fryslân

Stipendier og finansiering

Universitetet er forpligtet til at anerkende ekspertise inden for akademisk præstation ved at tilbyde en række stipendier til internationale studerende og forskere. Adskillige stipendier er tilgængelige for internationale studerende, der er motiverede for at læse bachelor-, kandidat- og ph.d. programmer, samt til udvekslinger, korte kurser og forskningsophold på vores universitet.

Ranglister

University of Groningen

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Groningen

  University of Groningen PO Box 72

  • Leeuwarden

   Wirdumerdijk 34, CE Leeuwarden Netherlands, 8911, Leeuwarden

   Spørgsmål