Keystone logo
University of Groningen

University of Groningen

University of Groningen

Introduktion

University of Groningen

University of Groningen er et top 100 forskningsuniversitet med et globalt udsyn. Vi er i øjeblikket rangeret 75. i Times Higher Education-ranglisten og tilbyder over 30 engelskunderviste bacheloruddannelser og over 125 kandidatuddannelser . Universitetet blev grundlagt i 1614 og er et af de ældste forskningsuniversiteter i Holland. Vi er et virkeligt internationalt universitet med over 36.000 studerende og 9.000 internationale studerende fra over 120 forskellige nationaliteter.

Hvorfor vælge Groningen?

Uddannelse i topkvalitet : University of Groningen tilbyder et varieret udvalg af interessante, højt respekterede uddannelser. Som studerende får du supervision af høj kvalitet og har mange muligheder at vælge imellem. University of Groningen er blevet tildelt kvalitetsmærket 'Bedste traditionelle universitet i Holland'.

Top-notch forskning: Vi er blandt de bedste forskningsuniversiteter i Europa. I 2016 vandt vores professor Ben Feringa Nobelprisen i kemi. Universitetet udfører banebrydende og samfundsrelevant forskning, og vores forskning bygger bro mellem discipliner.

Levende studieliv : Groningen er en pulserende studenterby. Dens befolkning har den laveste gennemsnitsalder i Holland. Hver fjerde af de 200.000 indbyggere er studerende. Studerende kan ses overalt: studerer i parken, nyder nattelivet og arbejder forskellige deltidsjob. Groningen er en sikker og grøn by at bo i og blev valgt som en af de lykkeligste byer i Europa.

400 års omdømme : University of Groningen har en rig historie og et fremragende ry. Mange meget talentfulde mennesker i en række forskellige discipliner har studeret eller arbejdet på universitetet i løbet af de 400 år, det har eksisteret, herunder fire nobelprisvindere, den første kvindelige universitetsstuderende i Holland, den første kvindelige underviser, den første hollandske astronaut og den første præsident for Den Europæiske Bank.

Virkelig internationalt : Vi er kendt for vores store internationale samfund. Næsten 6.000 internationale studerende studerer årligt i Groningen fra over 120 lande. At bo i Groningen uden at tale hollandsk er ikke et problem; du vil være i stand til at bestille mad, shoppe tøj og endda tage sportsundervisning på engelsk. University of Groningen har stærke internationale forbindelser, hvilket betyder, at du nemt kan bruge en del af din uddannelse på at studere i udlandet. Vi tilbyder også flere unikke internationale kandidatuddannelser i samarbejde med andre store europæiske universiteter.

Bacheloruddannelser

Vi tilbyder over 30 engelskunderviste bacheloruddannelser . Ni af vores bacheloruddannelser har fået kvalitetsmærket " Topuddannelsen ".

Kandidatuddannelser

I øjeblikket tilbyder University of Groningen over 125 engelskunderviste masteruddannelser , hvoraf 18 er bedømt som "Topbedømte program" i Holland.

fakulteter

Forskning og uddannelse på University of Groningen er organiseret inden for 11 forskellige fakulteter. Disse fakulteter er:

Fakultet for Økonomi og Erhverv
Det Adfærds- og Samfundsvidenskabelige Fakultet
Det Teologiske og Religionsvidenskabelige Fakultet
Det kunstfaglige fakultet
Det Medicinske Fakultet
Juridisk Fakultet
Det rumvidenskabelige fakultet
Det Filosofiske Fakultet
Det Naturvidenskabelige og Tekniske Fakultet
University College Groningen
Campus Fryslân

Campus funktioner

University of Groningen har tre campusser spredt ud over to byer. I Groningen er 11 fakulteter baseret i 150 forskellige bygninger rundt om i byen, fordelt på to campusser.

Hvis du studerer inden for Det Naturvidenskabelige og Tekniske Fakultet eller Fakultet for Økonomi og Erhverv, vil du sandsynligvis deltage i undervisning på Zernike campus i den nordlige del af byen.

For fakulteterne for adfærds- og samfundsvidenskab, teologi og religionsvidenskab, kunst, lægevidenskab, jura, rumlige videnskaber, filosofi og University College Gronigen er bygningerne spredt ud over centrum af byen.

I Leeuwarden, en by i nærheden af Groningen, kan du finde Campus Fryslân. Dette er et unikt fakultet, da flere discipliner er repræsenteret inden for fakultetet.

Tag et kig på vores hjemmeside for mere information om vores fakulteter!

Groningen er en by med et stort antal studerende, hvilket ofte kan gøre det til en udfordring at finde bolig. Studerende bor overalt i byen i forskellige typer boliger. Disse varierer i pris og omfatter boligdeling med andre studerende, individuelle studier eller lejligheder og med SSH - byens uafhængige studieboligudbyder. University of Groningen er ikke et campusuniversitet og tilbyder ikke campusovernatning. Derfor skal du selv finde din bolig. Jo tidligere du finder bolig, jo bedre.

For mere information om indkvartering i Groningen, besøg vores hjemmeside og se efter oplysningerne for potentielle studerende sektionen!

  Stipendier og finansiering

  Universitetet er forpligtet til at anerkende ekspertise inden for akademisk præstation ved at tilbyde en række stipendier til internationale studerende og forskere. Adskillige stipendier er tilgængelige for internationale studerende, der er motiverede for at læse bachelor-, kandidat- og ph.d. programmer, samt til udvekslinger, korte kurser og forskningsophold på vores universitet.

  Ranglister

  University of Groningen

  Campusliv og faciliteter

  • Bibliotek med studierum, adgang til mere end 80.000 e-tidsskrifter, en million e-bøger, tre millioner trykte bøger og 5000 magasiner
  • Karriereydelser, der forbereder studerende til arbejdsmarkedet med CV-tjek, workshops og personlig karriererådgivning
  • Sprogcenter med kurser lige fra fransk og italiensk til japansk og hebraisk, samt hollandsk
  • Studenterservicecenter tilbyder støtte til studiekompetencer, psykiske problemer, økonomiske forhold og studier med funktionsnedsættelse
  • ACLO, en stor idrætsforening, der tilbyder op til 100 forskellige sportstyper, du kan deltage i

  Studenterlivet handler om så meget mere end blot at forberede dig på et livs præstationer. I løbet af din tid i Groningen, vil du komme til at opleve alt, hvad byen har at byde på, fra en pulserende kunst- og musikscene til et unikt, studerende inspireret natteliv.

  Tilmeld dig klubber

  Uanset om du vil følge din passion, prøve en ny hobby eller blot få nye venner, kan du melde dig ind i en af vores mange studenterdrevne sports-, studie- og studieforeninger! Fra sport til kultur, politik til partier, vil du uden tvivl finde en forening, der passer til dine interesser. Du kan finde information om studie-, studie- og idrætsforeninger på vores hjemmeside!

  Festby

  Som den typiske hollandske studenterby byder Groningen på et enestående natteliv med over 150 barer og underholdningssteder, der tiltrækker folk fra fjern og nær. Gratis adgang er standard, og studierabatter er almindelige, hvilket gør byen til det perfekte sted for dem, der har et studiebudget. Find ud af om festivaler i verdensklasse, gadekunstinstallationer og internationalt anerkendte museer, som Groningen har på vores hjemmeside.

  Ung by

  Mens Groningen er en gammel by med rødder, der kan spores tilbage til jernalderen, er den befolkningsmæssigt en af de yngste i Europa. Med en gennemsnitsalder på 34 år har byen en unik stemning, som du ikke finder andre steder. For nyligt udnævnt til "verdens cykelhovedstad" er det ingen overraskelse, at Groningen har en fantastisk cykelinfrastruktur - alt er kun en kort cykeltur væk. Selve byen har alt, hvad du har brug for, lige fra udendørs gademarkeder til populære modekæder. Find ud af, hvad Groningen ellers har at tilbyde på vores hjemmeside!

  Fantastisk base

  Groningen er en ideel base, hvorfra du kan starte dine rejseeventyr. For åben plads og frisk luft, kan du gå og udforske havet eller en af de hollandske øer - beliggende kun 40 km fra byens centrum. Det meste af Holland, herunder Amsterdam, og flere store tyske byer såsom Hamborg, Bremen og Dortmund kan nås med tog, bil eller bus på blot et par timer. Med Belgien, Frankrig eller Danmark kun få timer væk med tog, bil, færge eller bus, og vores helt egen Groningen-Eelde lufthavn, er du et perfekt sted at rejse!

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Groningen

   University of Groningen PO Box 72

   • Leeuwarden

    Wirdumerdijk 34, CE Leeuwarden Netherlands, 8911, Leeuwarden

    Spørgsmål