Keystone logo
University of Groningen MA klassiske, middelalderlige og tidlige moderne studier (forskning)
University of Groningen

MA klassiske, middelalderlige og tidlige moderne studier (forskning)

Groningen, Holland

24 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.530 / per year *

På campus

* 2530 € (EU/EØS-studerende) | 18700 € (studerende uden for EU/EØS)

Introduktion

Er du interesseret i historie, litteratur og kultur i klassiske, middelalderlige og tidlige moderne civilisationer? Ønsker du en karriere inden for forskning? Dette spor er lige hvad du leder efter.

Dette toårige forskningsmasterspor fokuserer på klassisk oldtid, middelalder og tidlig modernitet i Europa og Mellemøsten. Programmet giver dig mulighed for at udforske lighederne og forskellene mellem disse perioder og at få grundlæggende indsigt i de kulturelle udviklinger og ændringer i præmoderne tid. Du får en grundig træning i nutidens relevante forskningsværktøjer til at studere den præmoderne verden, herunder digital humaniora.

Klassiske, middelalderlige og tidlige moderne studier tilbyder et tværfagligt og internationalt miljø. Afhængigt af din baggrund og forskningsinteresser kan du vælge ét hovedfokus (historie, litteratur eller klassikere) inden for vores tværfaglige program.

Du kan designe din egen forskningsprofil, så den passer til dine interesser. Programmet tilbyder specialiserede, skræddersyede tutorials og kurser om teori og metode. Du vil samarbejde med vores topforskere om deres akademiske projekter. Du kan også tilbringe en studieperiode i udlandet på et af vores partneruniversiteter. For at afslutte dit studie skal du skrive en kandidatafhandling om et emne efter eget valg og speciale under vejledning af vores akademiske team, som vil give dig et solidt grundlag for videre studier på ph.d.-niveau.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål