Keystone logo
University of Groningen MSc i klimatilpasningsledelse
University of Groningen

MSc i klimatilpasningsledelse

Leeuwarden, Holland

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline *

Sep 2024

EUR 2.314 / per year **

På campus

* EU/EØS og ikke-EU/EØS studerende

** EU / EEA studerende: € 2168 | ikke-EU / EØS-studerende: 15900 €

Introduktion

Hvordan kan turisme og klimatilpasning forme vores naturlige omgivelser til det blomstrende landskab, blomstrende byer og blomstrende byer? Og hvordan svinger disse landskaber vores identitet og samfund?

Kulturgeografi studerer den gensidige formning af menneskelige samfund og vores naturlige omgivelser i kulturlandskaber. Inden for dette program kan du følge et spor om bæredygtig turisme eller specialisere dig i styring af klimatilpasning. Uanset hvad fører til en kandidatgrad.

I det generelle program studerer du samspillet mellem sted og trivsel i regionaludvikling. Du følger klasser om natur- og kulturarv, kultur og identitet og mobilitet og multikulturalisme. Efter avanceret træning i dataindsamling og analysemetoder udfører du selv feltundersøgelser om et af disse emner, lærer at gennemføre interventionsvurderinger og skriver din kandidatafhandling.

I 2023 vil den første status på verdensomspændende tilpasningsindsats i henhold til Paris-aftalen blive vist. For at fremme den krævede massive styringsindsats fremmer Global Commission og dens Groningen-baserede Global Center for Adaptation otte handlingsspor. Gennem vores specialisering udvikler du ekspertisen til at tackle disse udfordringer.

Hvorfor studere dette program i Leeuwarden?

Campus Fryslân er det eneste fakultet i Holland, der tilbyder en kandidatgrad i kulturgeografi. Vores klimatilpasning Governance-specialisering giver dig unikke og relevante perspektiver. Dens governance-tilgang giver dig mulighed for at tilføje værdi til tilpasningsløsninger ved at bidrage med meget tiltrængt politisk, økonomisk og finansiel indsigt i tekniske forslag. Indlejringen i kulturgeografi giver dig mulighed for at tage historiske, nutidige og fremtidige sociokulturelle landskaber i betragtning.

Forskningsområder

Programmet er solidt forankret i Campus Fryslân's (CF) formandgrupper: Global og Local Governance; Styring og innovation; og bæredygtigt iværksætteri i en cirkulær økonomi samt de frisiske flagskibe (styreform; bæredygtig økonomi; kultur, sprog og teknologi; og sundhed og mad). Vi samarbejder tæt med Cyan-centret om klimatilpasning og det globale center for tilpasning, hvis administrerende direktør, prof. Patrick Verkooijen, er formand for styring af klimatilpasning hos CF.

Samlet set giver disse enorme videnressourcer inden for kulturgeografi, bæredygtig turisme og klimatilpasning studierelaterede studier dig mulighed for at drage fordel af eksisterende intern ekspertise og endda blive involveret i den nyeste aktuelle forskning udført af dine undervisere og fakultetspartnere.

Læreplan

Indlæggelser

Programresultat

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål